Almanlar kafeste

Bugünkü The Sun gazetesinin kapağı… Almanları kafes koymuşlar önlerinde de İngiliz Milli takımının sembolü 3 aslan. Biraz sert olmuş ama bugünkü maç öncesi iddialılar. Gerçi grupta oynadıkları maçlar iddialı olmaları için pek ümit vaadetmiyor. Rooney’nin artık devreye girmesinin gerektiğini düşünüyorlar. Manchester’da alıştığı tek forvet sonrası yanında Heskey ya da Defoe oynayınca bi’ garipleşiyor.

Almanya ise grup maçlarında Mesut önderliğinde daha derli toplu gözüktü. Ancak Mesut’un da 2 gün önce babaannesi vefat etti ve haliyle morali biraz bozuk olacaktır.

2 takımında maça gol yememek üzere başlayacağını ve fazla risk almayacağını düşünüyorum. Güney Afrika’da penaltılara giden ilk maç olabilir. Penaltılar da her ne kadar şansa dayalı olsa da İngilizlerin penaltıları alması daha muhtemel gibi geliyor. Bu sefer o penaltı şanssızlığını kırabilirler. Capello’nun penaltıcıları da belli. Rooney, Barry, Gerrard, Lampard ve Milner.

“Almanlar kafeste” için bir yorum

  1. Eğer oynama yoksa süper bir fotoğraf. Nasıl denk gelmişse 🙂 Favorim Almanya ancak DK’da tuttuğum takım İngiltere. Nasıl olacak 🙂

Yorumlar kapatıldı.