Sıradaki rakip Meksika; Arjantin:2 Yunanistan:0

Söze Veron’la başlamak lazım. Ne top oynadı, ortasahada ne patronluk yaptı be kardeşim. Yorulmak nedir bilmedi. Bilmesek 35 değil 25 yaşında zannedeceğiz.

Gruptan çıkma garanti olunca kafalar da rahattı tabii. Maradona Higuain, Tevez, Mascherano gibi kilit isimlerini dinlendirdi. Messi’den vazgeçemedi. Tevez yerine oynayan damat Agüero’yu beğendim. Tevez’in ilk 2 maçlık performansından daha iyidi bana göre. Bir de aslında stoper olup Maradona’nın sağ bekte görev verdiği Otamendi’yi beğendim. Zanetti’nin olmadığı şu kadroda sağ bek için Gutierrez’den çok daha ideal. Messi’yi anlatmaya gerek yok. Maçın rahatlığıyla golü çok istedi ama olmadı. Direği kıracaktı neredeyse. Maradona’nın 37’lik kankası Palermo da 10 dakika top oynadı yine attı golünü.

İkinci turda rakip A grubunun ikincisi Meksika. Ofansif futbol oynayan iki takımın maçı müthiş keyifli geçecek. Arjantin’in yediği tek gol ve verdiği ender pozisyonlar hep bireysel hatalardan. Bunları en aza indirdikleri takdirde final yolu açık. Meksika maçı dediğim gibi keyifli geçer ama sürpriz olmaz.

“Sıradaki rakip Meksika; Arjantin:2 Yunanistan:0” için 4 yorum

  1. Abi ben Arjantin maçını değilde..Arjantin’i yada Messi yi konuşan srgen yalçına dikkat çekmek istiyorum..bilmiyorum izleyen varmıydı..harbi bu adam hıncal olma yolunda emin adımlarla ilerliyor..Messi’ye frikik.. ara pası atamıyor dedi yaa..hadi frkik olayını geçtim..ara pası atamıyor demek embesillik be..

  2. Sabah NTVSpor kanalında da Veron iyi oynamadı, temposu düşüktü, ilk yarı gözükmedi vb. mealde yorumları duyunca oldukça şaşırmıştım. Çünkü oyunu rölantide tutup arada 1-2 gol çıkarmayı hedefler bir stratejideki takımın orta sahada neredeyse tüm toplarla buluşan ismiydi ve en az hatayla maçı tamamladı. Top kaybı sayısından dem vururken bu top kayıplarının önemli kısmını araya attığı akıl dolu pasların son anda defans tarafından kesilmesi şeklinde oluştuğunu da gözden kaçırmamak lazım. Belki de turnuvanın en iyi pas dağıtan oyuncularından birisi şu ana kadar izlediğim kadarıyla.

Yorumlar kapatıldı.