Vurun Keita’ya

Keita’nın nasıl olduğunu bilmek için dünkü hareketi yapmasına gerek yoktu. Sezon içinde de bunun örneklerini defalarca gördük. Ayağının 1 metre yanına düşen su yüzünden yerde kıvrandığı bile hatırlıyoruz. Sahaya çıktığının 3. dakikasında o gün top oynayacak mı oynamayacak yaptığı hareketlerden anlaşılıyordu.

Keita dün oscarlık bir hareketle Kaka’yı attırdı. Şimdi herkes Keita’ya sallıyor. Sallayacak da tabii yaptığı hareketin savunulacak yanı yok. Ama benim takıldığım nokta Keita üzerinden Galatasaray’a sallayanlar. Galatasaray’a yakışmıyormuş, hemen kapının önüne konmalıymış hatta mümkünse Güney Afrika’dan Türkiye’ye bile gelmeseymiş.

Keita sahterkarlığı seviyor mu? Evet. Peki Keita aklında sadece futbol oldu mu takımı taşıyor mu? E evet. Bu durumda neden gelmesin geri? Belki adamı alıp karşımıza konuşacağız. Bak kardeş bu hareketlerden vazgeç aklını futbola ver. Belki o da laf dinleyecek.

Bu ülkede forma giyen her futbolcu ahlaklı mı? Boğazını keserim hareketi yapanlar kral olsun, ana avrat her pozisyonda sağa sola küfredenler formalarına yakışsın ama Keita geri gelmesin… Güzel iş valla…

“Vurun Keita’ya” için 11 yorum

  1. Keitanın hareketini savunan kim. Yazıyı iyi oku. Keita üzerinden Galatasaraya laf atanlara sözümüz. Yok Arif gibi yok Mondragon gibi.. yok gelmesin Türkiyeye vs.. vs..

    Maç Fildişi-Brezilya maçı. Ki sert hareketleri sadece Keita yapmadı (Elanonun sakatlandığı hareket falan).Buna rağmen Keita üzerinden Galatasaraya , Galatasaraylı oyunculara salllamak da ne demek. Ki Luganonun yaptıkları da ortada. Lugano bu ülkede o hareketleri yapıyorsa ve siz buna laf demiyorsanız gelip burada ahkam kesemezsiniz.

  2. katılın tabı..lugano ‘ nun geldıgı ılk sene sızde aynı seylerı dedınız,yakısmıyor fenerbahceye dıye ??
    sımdı de gecen sene bılıca ıcın neler yazıldı bu sıteden ??
    bızde belkı karsımıza alıp konusabılırdık he olmazmıydı ??
    nası olcak bu ıs sımdı ??
    RENGINIZI BELLI ETMEYIN

  3. Bende tasvip etmiiyorum Keita’nın bu hareketlerini. Ama TR’de böyle yabancılara çok prim verildiği için bunlar başımıza geliyor.Bilica’nın yapmış olduğu kazı çalışması hala akıllardadır.

  4. Lugano,Bilica,Emre B. nin olduğu yerde Keita’ya laf sallayanlar oturup kendi çöplüklerini temizlesinler.

  5. laf eden sızsınız ıste..keıtayı sımdı koruma altıa alıyosunuz..madem onlara laf edıyosunuz kendı maymununuza da sahıp cıkmıcaksınız..

  6. keita’dan bi cacık olmaz. ben hiçbirşeyini beğenmiyorum onun.

  7. iyi oynasada yollasak 15 milyon yuroya falan hiç sevmiyorum bu adamı ben 1 galatasaraylı olarak.

Yorumlar kapatıldı.