Elano

“Gol attı, asist yaptı, fiyatı arttı” diyenlerin ahı tuttu heralde. Umarım sakatlığı ciddi değildir.

Bazılarına göre Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük transferi dün İstanbul’da imza atarken Milli takımı Güney Afrika’daydı. İroniye gel…

Elano imzayı geçen sene attı açıkcası top mop da oynamadı ama yine de Dünya Kupasında hem de Brezilya ile… Yanlış anlaşılmasın iddiamız yok gelmiş geçmiş en iyi diye ama en azından değeri bilinsin!

“Elano” için 15 yorum

  1. Sondaki kısım olmasaydı baya bozulucaktım:) ben bir beşiktaş taraftarı olarak aslında elano olsun quaresma olsun keita olsun anelka olsun roberto carlos olsun kewell olsun böyle transferlerin Türkiyenin adını duyurdukları için seviniyorum şahsen.İroni bunları karşılaştırmaya kalkarsak başlar..Ben bunlarla hiç uğraşmam yok güney afrikadaymış falanda filanda açarım youtube u yazarım elano yazarım quaresma zaten hangisinin videosu çokta > yada < derim..

    Son olarak saygı değer büyüğüm muzaffer abime bişey sormak istiyorum

    Eğer Güney Afrikaya gitseydi,iyi oynasaydı ve atıyorum 15-20 milyon euro bonservis isteselerdi ve taraftar istiyor illa diye de ödeseydik esas o zaman ironi olmazmıydı? Bu beğendiğin şeyin mağazada indirime girmesi gibi bişey oldu.Ben şöyle düşünüyorum bundan sonra gelecek her yabancı haddini bilerek gelecektir.Sizin düşündüğünüz ironinin gerçekleşmesinin altındaki nedenler bence tüm klüpler için hayırlısı oldu..

  2. son sözler kapak olsun quaresmayı bu kadar şişirmek ne demek anlamadım büyük bir balon olduğunu her gittiği yerde ispatlamış bir adam bjklilerde eziklik psikolojisi var heralde en büyük transfermiş yok deve (fbli değil galatasaraylıyım)

  3. aziz yıldırım fb türkiyenin en büyük takımıdır diyebiliyorsa barcelona david villaya camp nou da imza attırabiliyorsa bence olanlar gayet normal.normal olmayan fenerlilerin psikolojisi.Bakın ben size birşey diyim mi bence bu seneki bursa olayı fenerbahçelilerin psikolojisini bozmuş! çevremde maç muhabbetinden çıkarmayan fb liler artık o konulara hiç girmez oldular.bu quaresma olayına bu kadar takılmalarının sebebi de bence korku. bir sene daha şampiyon olamamaktan korkuyorlar.gerçekten camia olarak felekleri şaşmış.malesef korkunun ecele faydası yok!!

    Quaresmaya gelince:ben de tarihe not düşmek amacıyla belki de bu sitede ilk defa ben;türkiyeye gelen en iyi yabancı olacak demiştim.bekleyelim görelim herşey sahada belli olacak nasılsa!

  4. Bu ülkeye Hagi gibi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri geldi.(Açın bakın Uefa’yı Fifa’yı ne diyor Hgi için)
    Bu ülkeye Tony Schumeicher gibi dünyanın en iyi kalecilerinden biri geldi.
    Bu ülkeye Roberto Carlos gibi dünya tarihinin en iyi sol bek oyuncularından biri geldi.

    Yukarıdakilerden sadece Hagi adına ve şanına yakışır bir performans gösterdi belki ama Demirören’İn yaptığı açıklama olsa olsa ŞAKA olur 🙂 Görmemişlik olur 🙂 Tabata üzerine yaşanan ŞOK olur 🙂

  5. elano ile ilgili meramınızı çok net anladım da böyle bir konuda post girerken quaresma olayına laf sokmak niye? quaresma’nın çok şişirildiğini düşünüyorsanız bunu ayrı bir postta yazıp böyle satır aralarına sıkıştırmasanız daha samimi olurdu.

  6. Olsaydi, yapsaydi, etseydi diye gelmis gecmis en buyuk transfer olmaz ki ama ya…

    Senin de farkinda oldugun gibi, buyuk dampingli urun nasil gelmis gecmis en iyi oluyor; takildigim nokta bu.

    Hala kimse soylemedi bu arada kac Alex ettigini? Ben hala merak ediyorum.

  7. Bunlar tipik beşiktaşlı yorumu zaten tüpçünün günü kurtarma telaşı taraftara şirin gözükme hareketleri hiç dikkate alınmaması gereken biri quaresma gibi adamların ülkeye gelmesini bende destekliyorum yalnız gelen adama gelmiş geçmiş en buyuk transfer demek buyuk bir ahmaklıktır.Adamın ülke dısında oynadıgı maç sayısı 10 değil 5 senede , ülke milli takımında yok nasıl buyuk transfer oluyor Elanonunda oyun anlayısını begenmem ama adam dünya kupasında kalitesini gosteriyor şu an ki haliyle kaç quaresma eder =) senelerdir her gelen adamı Alex ile kıyaslıyoruz gelenler bir bir gidiyor Alex hale ligin en iyisi =)

  8. bayağı bir kuyruk acınız var galiba surekli beşiktas ve fenerle uğraşacağınıza, daha objectif yazılar yazsanız dilkkate alınma şansınız doğar. birde amigo spor yazarlarından şikayet edersiniz. aynaya en son ne zaman baktınız?

  9. Bu ülkeye Ribery de geldi, bu ülkeye şuan Brezilya Milli Takımı’nda olan Kleberson da geldi. Kimsenin pek düşünmediği, ancak yıllarca Çeklerin tek forveti olan Baros da geldi, Kewell da geldi, Anelka da geldi. Alex’i Brezilya’da yedek bırakan, Ricardinho da geldi (!) Gelmiş geçmiş en iyi sol bek Roberto Carlos da geldi. Gelmiş geçmiş en büyük birkaç futbolcudan biri kabul edilen Hagi de geldi. Güney Amerika’nın bir zamanlar Maradona’nın en büyük veliahtı kabul edilen ve onun numarasını sırtında taşıma onuruna kavuşan Ortega da geldi. Epey topçu geldi. Son olarak da Quaresma geldi. Her ne kadar Avrupa’da son 2 senedir maç yapmasa da bu adam Quaresma. Honolulu’da sorsanız, adamlar size portresini çizer. Öyle bir adam Quaresma. Dünyanın en yetenekli birkaç futbolcusundan biri. Yani ne olursa olsun, isterse kulübeden çıkmasın, bu adam Quaresma. Yukarıda saydığım pek çok isimden de önde gelir prestij açısından. Her ne kadar Demirören çok iddialı bir laf ettiyse de, buna hakkı var bence. Çünkü Quaresma böyle bir adam. Daha 26 yaşında… Belki fos çıkacak, belki Lincoln gibi olacak, ama böyle bir futbolcuyu bu yaşta buraya getiriyorsunuz. Helal olsun Beşiktaş’a.

    Yalnız şu da var. Belki alındığında çok sansasyonel değildi, belki şuan Dünya Kupası’nda yok, belki Honolulu’da kimse bilmez ama -yapılmış değil- tutmuş en büyük transfer Alex’tir (Hagi’yi bir kenara ayırıyorum). Ancak Aziz Yıldırım Alex’i aldığı zaman böyle bir söylemde bulunamazdı, fakat Quaresma için bu söylenebilir. Sonuçta sahaya henüz çıkmamış bir adamın ismine bakar taraftar…

  10. Güzel söyledi Selocan, bence de beklenmeli… Bir beşiktaşlı olarak heyecan içinde bekliyorum Quaresma’yı ama lütfen hiçbir yeni transfer için daha sahaya çıkmadan giydirmeye başlamayalım…

  11. ya iyidir güzeldir, bomba transferdir felan filan da ben “beğendiğin bişeyin mağzada indirime girmesi gibi bişey” lafına takıldım, siz hiç Ferrari veya Lamborgini bayisinin camında “%40’a varan indirim” yazısı gördünüzmü dünya üzerinde?? Fenerin yaptığı hatalı transferler gibi; isim satın alıyor futbolcu değil. Tüpçü zaten futbolu bilmiyordu, bide transferlere karışınca tam bomba olmuştu buda zincire eklenen son halka. Kaç sezondur adam gibi top izleyen varmı? senede 3-5 maç iyi oynayarak bizi kandırıyorlar gerisi hava civa. Taraftarı müşteri, futbol klüplerini işletme olarak görmeyen yönetimler istiyorum artık, korakor mücadele, rekabet, hırs, yalandan atmayan kendini topçu………… vb vb vb vb

  12. rijardıda dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri diye türkiyeye getirdiler adam elanonun ön libero değil kanat oyuncusu oynadığını bilmiyor ya da biliyor da bilmemezlikten geliyor

Yorumlar kapatıldı.