Drogba’sız Fildişi

Güney Afrika’ya 1 hafta kala Fildişi Sahilinde büyük şok var. Afrika futbolunun şu andaki tartışmasız en iyi futbolcusu Drogba’nın Japonya ile oynanan hazırlık maçında kolu kırıldı. Maçın daha 15. dakikasında Tulio’nun anlamsız müdahalesiyle yerde kalan Drogba, maçın başında golünü bile atmıştı.

Drogba’nın turnuvanın ilerleyen turlarına yetişebileceği söyleniyor ama Portekiz ve Brezilya’nın bulunduğu ölüm grubundan Drogba’sız çıkmaları çok çok zor. Halbuki Portekiz’i saf dışı bırakacaklarına çok inanıyordum. Turnuvadaki sürpriz takımımdı. Yazık oldu…

Bu arada İtalya ve İngiltere’ye de bugün tatsız haberler geldi. İtalya’da Pirlo İngiltere’de ise Ferdinand dizlerinden sakatlanarak Dünya Kupasına başlamadan noktayı koydular. Pirlo’nun eksikliği İtalya için büyük kayıp. Aklıyla top oynayan, yaratıcılığı yüksek ender isimlerden birisiydi. Ferdinand ise elbet çok önemli isim ama Capello o noktayı bir şekilde doldurmayı başarır. Ferdinand’ın sakatlığı sebebiyle İngiltere’nin yeni kaptanı da Gerrard oldu bu arada. Olması gerektiği gibi.

“Drogba’sız Fildişi” için bir yorum

  1. önce ballack, sonra essien, sonra bosingwa, daha sonra obi mikel, şimdi de drogba. chelsea ye bişeler oluyor

Yorumlar kapatıldı.