Ve Benitez Liverpool’dan ayrıldı

Dün geceden beri dedikodular dolanıyordu zaten. 3 milyon pound karşılığında sözleşmesi fesh edildi. 6 senelik süreçte Liverpool’a güzel günler yaşattığı doğru ancak geçen sezon resmen kendi kendini yaktı. Taraftar gibi kulübeden maç izleyip durdu. Oyuna müdahalelerde çok hata yaptı. Zaten kulübün sahipleriyle alakalı finansal problemler de vardı. Sezon ortasında söylentiler başladı Liverpool’u bırakıp Juventus’a gidecek diye. O zamandan belliydi sezon sonu yolların ayrılacağı.

Oyun bilgisini ve zekasını tartışmak anlamsız olur. Avrupa futbolunun en önemli hocalarından olduğu kesin ama Liverpool’a artık kan değişikliği şarttı. Yolu açık olsun. Inter ile adı anılıyor. Mourinho sonrası Inter’e kim giderse gitsin işi zor ama Rafa kafayı çalıştırarak bu işin altından kalkabilir.

Bu arada Liverpool’un yeni teknik direktör adayları şimdilik Roy Hodgson ve Martin O’Neill. İlerleyen günlerde bu liste uzar gider.

“Ve Benitez Liverpool’dan ayrıldı” için 5 yorum

  1. @ koko; çok istiodun gtmesini, hadi bak istediin oldu. snce kim gelmeli onu da yaz bari.. bu adam interde başarılı olmaz gttiği yere ispanyol dolduruyor, serie a bunu kaldırmaz..

  2. @koko; ilk okuduğumda güldüm ama bi daha okuunca bu adamdan sonra sanki liverpoolun agresif bi kıpırdanmaya ihtiyacı war. o’leary’nin leedste yaptııı gbi.. bnce farketmeden yada ustaca!!!! dely bi isim attın ortaya..

  3. @murat akyol; gayet bilerek söylemiştim. dediğin gibi üzerindeki ölü toprağını atması lazım liverpool’un. deli meli ama bilic beğendiğim bi’ hoca. bakalım kim gelecek çok uzun sürmez arayış.

  4. Pellegrini gelir kanımca. İspanyol değil ancak neredeyse İspanyol. Takımda bu kadar İspanyol varken mantıklı olur. Hem de iyi hocadır Pellegrini Real harcasa da…

Yorumlar kapatıldı.