Capello’nun Güney Afrika 23’ü

Kaleciler;

Joe Hart (Manchester City), David James (Portsmouth), Robert Green (West Ham)

Defans;

Jamie Carragher (Liverpool), Ashley Cole (Chelsea), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Ledley King (Tottenham), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham), Stephen Warnock (Aston Villa)

Orta saha;

Gareth Barry (Manchester City), Michael Carrick (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham), James Milner (Aston Villa), Shaun Wright-Phillips (Manchester City)

Forvet;

Peter Crouch (Tottenham), Jermain Defoe (Tottenham), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United)

Capello da sonunda Dünya Kupasına götüreceği 23 kişiyi belirledi. İtalyan teknik adamın kanat tercihleri Lennon, Milner, Joe Cole ve Shaun Wright-Phillips oldu. Walcott kadroda yok. Sakatlığı sebebiyle durumu belirsiz olan Barry sağlık kontrolünü geçti ve Güney Afrika biletini aldı. Onun dışında pek bir sürpriz yok gibi. İngilizlerin en büyük problemi kalede bence. Ne Hart ne James ne de Green yeterli değil bana göre. Hiç beklenmedik bir anda takımı yakabilecek isimler.

Rooney sezon içindeki formunu Milli takıma yansıtırsa Gerrard-Lampard ikilisine kanatlardaki isimler uyum sağlarsa finale doğru ilerleyen bir İngiltere izleyebiliriz. Tabii İspanya ya da Brezilya’ya denk gelmezlerse…

“Capello’nun Güney Afrika 23’ü” için 4 yorum

  1. Joe Hart fazla küçümseme bence bu sene ligin en iyi performans gösteren kalecisiydi.

  2. @doruk; küçümsemiyorum da tek sezon iyi performansla ingiltere milli takımı için yeterli olur mu emin değilim…

Yorumlar kapatıldı.