Dünya Kupası dönüşünde Prandelli

Dünya Kupasının ardından İtalya Milli takımının yeni teknik direktörü Cesare Prandelli oluyor. Federasyon resmen açıkladı. Daha önce Dünya Kupasının ardından ayrılacağını açıklayan Lippi gidiyor yerine Fiorentina’nın teknik direktörü Prandelli geliyor.

Kontratın 4 yıllık olacağı söyleniyor ancak detaylar ilerleyen günlerde açıklanacak. Tabii Prandelli Milli takıma gidince Fiorentina da arayışlara başladı. Yeni teknik direktörleri bakalım kim olacak? Favori geçen hafta Catania’dan ayrılan Sinisa Mihajlovic ama eksi günlere geri dönüp Sinyor Terim derler mi? Neden olmasın? Floransa’da her zaman kredisi var.

Bu arada Lippi yönetimindeki İtalya amatör takımlarla yaptığı hazırlık karşılaşmalarında ileri uçta genellikle Gilardino, Di Natale ve Iaquinta üçlüsüyle mücadele etti. Güney Afrika’ya gidecek olan 23 isim 1 Haziran yani yarın belli oluyor. Hazırlık maçlarında şans bulamayan yetenekler Rossi ve Quagliarella muhtemelen evde pizza yiyecekler.

“Dünya Kupası dönüşünde Prandelli” için 5 yorum

  1. Benim bildiğim bu adam İtalya’da oldukça zengn bir ailenin oğlu. Belki bir torpil olayı dönüyordur. Daha önce Lippi oğlunun menejerliğini yaptığı futbolcuları milli takıma alıp fiyatlarını yükseltmekle suçlanmıştı. Yine vardır belki öyle bir durum. Bence bunu bir diğer örneğide Trezeguet. Bu adamda çok overrated bence.

  2. Ben bu Iaquinta’yı anlamıyorum, sen anlayabiliyor musun Koko ? Nedir bu adamın olayı, kendi takımında yıldızları yedek bırakıyor, milli takımda banko oynuyor. Halısaha topçusundan bir farkı yok bana göre, yoksa ben mi göremiyorum ? Ya da bir İtalya büyüğünün akrabası falan mı ?

  3. @selocan; Al benden de o kadar çözemedim ve sevemedim Iaquinta’yı gitti. Bana kalsa milli takımda 50 kere Rossi’yi tercih ederim ama Lippi Iaquinta’cı. İşin enteresanı sağ çizgiye yakın filan da oynatıyor ki işte o zaman futboldan anlamadığımı hissediyorum…

  4. Trezeguet evet artık overrated oldu. Fakat zamanında efsanenin önde gideniydi. Ama Iaquinta hiç çıkamadı ki Overrated’a düşsün. Hiç öyle bir futbolcu olamadı zaten. Belki de torpillidir hakikaten. Bu arada Trezeguet’in overrated olmasında biraz olsun bu kıl herifin de payı vardır.

  5. […] Prandelli’yi İtalya Milli takımına yollayan Fiorentina takımın başına Sinisa Mihajlovic’i getirdi. Geçen sezonun ikinci yarısında Catania’ya oynattığı iyi futbolla dikkatleri üzerine çeken Mihajlovic’in adı Inter ile de anılıyordu. […]

Yorumlar kapatıldı.