Bugün resmen

Jose Mourinho bugün TSİ 14.00’de resmen Real Madrid’in teknik direktörü oluyor. Bernabeu’da büyük bir tanıtım töreni yapılmayacak. Sade bir basın toplantısı olacak. 4 yıllık seneliği 10 milyon euroluk sözleşme imzalanacak. Tabii bu rakama bonuslar dahil değil.

Seneye müthiş bir La Liga bizleri bekliyor. Barcelona’nın oturmuş kadrosuyla alıştığımız futbolu. Real Madrid’in Mourinho ile yakalayacağı hava gerçekten yine çekişmeli olacak. Ancak bu sezonki gibi 90 küsür puanların olması zor gibi gözüküyor. 2 takımın da daha çok puan kaybetmesi muhtemel.

Sezon öncesi transfer kapışması da olacak tabii. Barcelona Villa ile harekata başladı. Sırada Fabragas’ın olduğu söyleniyor. Mourinho’nun da istekleri olacaktır. Sağ beke Maicon’u kesin alır. Orta sahaya takviyesini yapar.

Bu arada en başta sade bir basın toplantısı olacak dedik ama işin içinde rahatsız Jose var. İki laf eder toplantı yine farklı bir boyut kazanır. Ayağının tozuyla La Liga’yı gerer.

*****

Edit: Ve Mourinho resmi imzayı attı…

“Bugün resmen” için bir yorum

  1. Bir TD’nin futbolcudan daha heyecan verici olması, onun büyük bir adam olduğunu gösterir. Geçen sene süper yıldızlar gitti İspanya’ya, kadro Jose ile tamamlandı. İngiltere ve İspanya dışında tat vermez diğer ligler.

Yorumlar kapatıldı.