Kaptan 30 oldu

Kaptanların kralı Steven Gerrard bugün 30. yaşını kutluyor. Şu anda İngiltere Milli takımıyla Dünya Kupası kampında bulunan kaptan bundan tam 10 sene önce Milli takıma ilk kez seçildiğinde başından geçen bir olayı şöyle anlatıyor;

“O gün 20. yaşımı kutluyordum. Takım arkadaşlarımla beraber pasta kesip daha sonra antremana çıktık. O dönem İngiltere Milli takımında odaların kapıları açık bırakılıyordu. Otelde sadece biz oluyorduk ve bu hiç problem değildi. Antremandan geri döndüğümde inanılmaz bir manzarayla karşılaştım. Bütün odam dağılmıştı. Her tarafa diş macunu sıkılmış ve duvara “doğum günün kutlu olsun seni yumuşak” yazılmıştı. Hemen aşağıya inip bunu kimin yaptığını bulmaya çalıştım ama sonuç çıkmadı. Eğer bir bahisçi olsaydım bunu kimin yaptığına dair bütün paramı Robbie Fowler ve Steve McManaman’a yatırırdım. O gün itiraf etmediler ama günün birinde Robbie’nin vicdanı el vermeyecek ve itiraf edecek…”

“Kaptan 30 oldu” için 2 yorum

  1. Bu adam Liverpool’da şampiyonluk göremeyecek ya, hay bu adaletsiz dünyanın ben. Gerçi onu Gerrard yapan da zaten şampiyonluk olmadan, kayıtsız şartsız takımının başında olmak. Yoksa çoktan 50 şampiyonluk görmüştü, ama o zaman da Gerrard olur muydu ?

Yorumlar kapatıldı.