Efsaneler Bernabeu’da

30 Mayıs pazar günü Bernabeu’da Real Madrid’in efsaneleri ile Milan’ın efsaneleri karşı karşıya geliyor. Figo, McManaman, Zidane, Karembeu, Baresi, Costacurta, Maldini, Rui Costa, Boban, Papin, Weah ve Cafu gibi efsane olmuş isimler bu maçta forma giyecekler.

Maçın organize edilmesinin sebebi ise Clínico San Carlos hastanesinde yapılan ani sporcu ölümleri araştırmasına destek olmak. Şimdiden 55.000 bilet satılmış durumda ve geri kalanının da maç gününe kadar satılması bekleniyor. Harika bir maç olacağı kesin. Keşke bizim tv kanallarından biri bu kadar efsaneyi bir arada görmemizi sağlasa…

Kadrolar ise şöyle;

REAL MADRID (Coaching Staff: Amancio, Michel, Martin Vazquez): Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, Garcia Cortes, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Ivan Perez, Santillana, Butragueño, Amavisca, Dani, Alfonso.

AC MILAN (Coaching Staff: Donadoni, Lorenzini): Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Filipo Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Eranio, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evani, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu, Serginho.

“Efsaneler Bernabeu’da” için 2 yorum

Yorumlar kapatıldı.