Ah be güzel İzmir’im…

Turkcell Süper Lig’e çıkan Bucaspor’un yeni teknik direktörü Bülent Uygun olmuş. Resmi siteden açıklama gelmiş. İzmir takımları hep sempatikti, yıllardır Süper lige bir tanesi çıksın diye bekliyorduk ama oldu mu şimdi bu?

Bu arada Bucaspor resmi internet sitesinde Erman hocanın özlü sözüne dikkat; “Hayat bir oyundur. Bu oyunda dikkatli olacaksın.”

O zaman dikkat(!) Buca, Türbülent 82 maddelik sözleşme koymasın önünüze…

“Ah be güzel İzmir’im…” için 8 yorum

  1. Koko Buca’nın hocasına ne oldu ? Adam bu takımı Süper Lig’e çıkartıyor da, Süper Lig’de oynatamıyor muymuş ? Gerçi ilk değil bu ülkemizde. Bir bilgin var mı ?

  2. bakalim allahin turbulenti izmirde nasil la ilaha illallah cekecek….

  3. şimdiye kadar yabancı hocaların sözleşmelerinden dolayı kendilerini garantiye aldıklarını ve kararlarında daha özgür olabildiklerini biliyoruz. yerli bir hocanın da böyle bir yol seçmesi kadar doğru bir şey olamaz. bülent kuşkusuz buca’da başarılı olacaktır.

  4. Sayın Uygun’u en kısa zamanda kordon’da barlarda görmek isteriz….:))

    Bu arada Bucaspor’u süper lige çıkaran Özcan Kızıltan Göztepe’mize imza attı diyerek Selocan24 ‘ün sorusuna da cevap vermiş olalım…

  5. Bir tek bizzim ulkemide bu vefasizlik var.Takimi super lige cikan hocanin isine son vermek .Cok yanlis Cok gereksi hareketler.

    Bence Izmir de VEFA diye bir semt dahi yok…..

  6. la ilahe illallah her yerde söker, bülent uygun başarısız bi teknik adam mı ki istemiyosunuz? anadolu kulüp taraftarları olarak gurur duyuyodunuz adamla iki sene evvel şimdi ne değişti? La ilahe illallah demesi mi?

  7. Bir izmirli olarak Bülent Uygun un gelmesinin hayal kırıklığına uğradım, Sivas ın en başarılı dönemindede oynattığı futbolu sevmezdim, kendisinin benimsediği antifutboluda.. Tercihim eski teknik direktörün kalması olurdu

Yorumlar kapatıldı.