Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu da…

Tamam Terim’inden Şükür’üne, Arif’inden Hagi’sine, Bülent’inden Popescu’suna hepsine sonsuz sevgi ve saygı ama 10 senedir 17 Mayıs’ı kutlamaktan başka üzerine koyma anlamında ne yaptık ki?

17 Mayıs’ı unutma unutturma, taraftar ürünü pazarla, o güne özel programlar yap. Hepsi güzel anılar ama geçmişle yaşamak artık bir yere kadar. Sıkıldım arkadaş! Yarın Ankara’da deplasmana çıkacağız izni alan gidiyo’, sakatım diyen yatıyo’… Sen hala 10 sene öncesini pazarlıyorsun.

Sezonu 4. bitirelim de önümüzdeki sezonu yine Haziran ortası açıp daha çok taraftar ürünü pazarlayacak vaktimiz olsun. Hatta Rijkaard’ı yollayıp Terim’i getirelim yine o günlere geri dönelim. Terim bizlere ve yeni oyuncularına 2000 ruhunu(ne demekse) anlatıp dursun…

“Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu da…” için 5 yorum

  1. Her yıl düzenlenen ve aşağı yukarı son 10 senede her sezon katıldığın bir turnuvayı, 10 sene önce kazandın diye hala kutlamak kadar saçma bir şey yok. Hadi nasıl olur, 20 senede bir düzenlenen çok üst düzey bir olayı kazanırsın, tarihteki 3-5 takımdan biri olursun, kulübün tarihi boyunca her sene kutlarsın. Anca lig 6.sı olduğun zaman katılamadığın ve katılamadığın zaman herkesin yuh dediği bir turnuvayı 10 sene önce kazandın diye hala kutlamanın bir anlamı mı var ? Barcelona geçen sene aldığı CL kupasının tarihi ne ise, onu her sene kutlayacak mı ? Adamlar bir sene kazanamayınca başarısız sayılıyorlar, biz hala 10 sene öncesinde kalmışız.

    O gün hakikaten çok büyük olaydı, ancak sürekli kutlanacak bayram gibi bir olay değil bu. Üzerinden 10 sene geçmiş be abi.

  2. İlk aldığın zamanlar ne yapıyorsan yap da, 3 sene sonra maketini yapmak, 6 sene sonra DVD’sini çıkarmak, 10 sene sonra hâlâ t-shirt’ünü yapıyor olmak çok saçma!

  3. saçma olduğunu katılıyorum. maalesef o zamanlar yapamamanın eksikliği şimdi telafi edilmeye çalışılıyor. arz talep meselesi, sonuçta klube para lazım.

  4. yazik..

    diyecek pek fazla birsey kalmiyor bunlari gorunce..

    “Askimiz renklere, ….” arabesk de olsa guzel bir tabir iste..

  5. Faruk süren’in geçenler de “Kupa artık antika oldu” şeklinde bir açıklaması vardı. Aynen katılıyorum. Yeter, sıktılar artık her sene, her sene.

Yorumlar kapatıldı.