Pause

3 kardeş çok uzun senelerdir hayalini kurduğumuz bir işi başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Heyecanla birlikte çok yoğun bir iş temposu bizleri bekliyor. Bu sebeple bir süre eskisi kadar aktif olamayacağız. 1 gün bile buraya yazı yazmayıp paylaşmayınca kendimi kötü hissederken ara vermek nasıl olacak hiç bilmiyorum ama yine de bize biraz müsade…

https://twitter.com/bottegabebek https://twitter.com/footbaLLove

“Pause” için 33 yorum

  1. hayırlı olsun KoKo, futbolu bu kadar sevenler olarak dekorda varmı bişeyler ilgili, messi forması felan gibi?? istanbula gelince mutlaka uğrayacam yanınıza.

  2. Çok teşekkürler… İstanbul Bebek’te İtalyan ağırlıklı akdeniz mutfağı olan bir restaurant bar açıyoruz. Her türlü öneriye, yardıma açığız ve her zaman bekleriz:)

  3. hyrlısı olsun 3.nüzede. keyifli çalışmalar. işini ii yapan adamlarsınz, bunu da ii yapıcanıza eminim.. tekrar hyrlısı olsun:))

  4. Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Bizde kardeşimle yıllardır hayalini kurduğumuz işi kurduk 5 ay önce. İnşallah herşey gönlünüzce olur. İşin içeriğiyle ilgili bilgi verecek misin? Belki yardımız dokunur.

  5. hayırlısı Koko, sence aşağı yukarı senden nekadar süre yoksun kalıcaz bilelimde bari başının etini yemiyelim

  6. Yazın bir footbaLLove organizasyonu yapılır mı hocam 🙂 Maç izleyip yemek yemecesine 🙂

  7. Hayırlı olsun. Sitesinide açmışsınız merakla googledan baktım. Allah utandırmasın. İstanbula gelirsem eğer mutlaka uğrayacağım. Dünya kupasıda umarım size uğurlu gelir. Bir kaç tane Vuvuzela koysaydınız dükkana güzel olmazmıydı:):) Pause desenizde arada bir yazın. Yolunuz açık olsun.

  8. bundan bir altı ay önce Kırıntıda çalışmıştım. bebek deli bir piyasa ve tam sezonunda başlıyorsunuz. inanılmaz bir potansiyel var. mid point, kitchenette ve kırıntı orayı parsellemişti geçen sene. isim güzel fakat birde menüleri görmek lazım, mekanın dekorasyonunuda. resimleri lütfen bizle paylaşın. mönü hala kesinlik kazanmadıysa deniz ürünlerini bol tutmanızı tavsiye ederim. mutfak şefinizin referansları da meraklarımdan biri. komple merak ediyorum anlayacağın 🙂

  9. sevgili koko öncelikle hayırlı olsun
    mekanına uğrayacağım ama kendimi tanıtmadan sıradan bir müşteri gibi sonra da yorumumu burdan yazarım,zira ben de sıradan bir müşteri değilim,biz de bir doktor grubu olarak istinyede bir cafe-bar için araştırmalar yapıyoruz.rakibiz yani :))

    siteyi biz çok sevdik.en azından futbol bilgine güvendiğin 2 kişiyi admin yapsan bu heves de yarım kalmaz.lütfen birisi beşiktaşlı olsun :))
    iş hayatında başarılar diliyorum…

  10. koko hayırlısı olsun kardeşim bol,hayırlı kazançlar dilerim..Sözüm olsun açılışa yetişemicez belki ama yazın ilk dünya kupası maçında Bottega’dayım..

  11. Hayırlısı olsun.
    Ben Gıda ithalatı yapan bir firmanın ithalat sorumlusuyum.tüm dünya mutfakları ile ilgili sos ve diğer ürünleri tedarik ediyoruz.italyan mutfağıda bunun içinde.
    eğer yardımı dokunursa bir arkadası yönlendireyim.katalog bıraksın.
    hayırlı işler

  12. hayırlı olsun, ahen bahsetmişti. ilk fırsatta gelip görmek istiyorum bende. inşallah en az footballove kadar başarılı olursunuz.

  13. Abi, bu bostondaki bottega yi actiniz yoksa, isim mi ayni

    kesin gelicem bu hafta.

    hayirli olsun

  14. bottega fiorentina bostondaki favori restoranlarımızdandı 😉 italyan deyince aklımıza direk orası geldi. bu arada bottega’nın kök anlamı ise “Bir zanaati ustasının yanında öğrenmek için gidilen atölye”

  15. Hayırlı olsun. Gönlünüzce olması dileğiyle.

    Dünya Kupası için de tarafınızı belli etmişsiniz. Artık, Messi falan demeyin. Aynı taraftayız. =)
    Forza İtalia.

  16. Koray hayırlı olsun.. Hayalini kurduğunuz bir olay ama tabi futbolun yerini hiçbir şey tutamaz herhalde..
    futbola kısa bir ara akdeniz mutfağında soluk alına..

    mutlaka uğrayacağım

  17. hayırlı olsun kardeşler geçen hafta bebekteydim umarım bir daha ki gelişimde de sizin oraya da uğrarım. Fakat 3-4 gündür giriyorum siteye hiç bi’ değişiklik yok insanın içi burkuluyor..

  18. İsyanım var! Footballove her sabah bilgisayarı açtığımda girdiğim ilk 4 siteden biriydi. Kaç gündür kendimi eksik hissediyorum. Böyle ayrılık olmaz bir an önce “resume” lütfen!

  19. Ne guzel haber,hayirli olsun:)Oglen Bebek’ten gecerken uzaktan baktim bugun,cok guzel gorundu gozume…en kisa zamanda bir firsat yaratip gelmek farz oldu.Footballove dan dolayi herkes gibi hep futbolla iliskilendiresim var ister istemez…Sampiyonlar Ligi finalini seyretmeye sizde oluruz.

  20. nerde muzo nerde koko nerde 2 good 2 bad nerde magandanın resimleri nerde uzaylıların şovu nerde 🙁

  21. koko abi ilk önce hayırlı olsun..ama bu ayrılık uzun sürdü sanki..doğru düzgün haber görmek için baktığım ilk site burasıydı..
    özledik..lütfen acı bize 🙁

  22. Planım programım aksadı hocam bu ayrılık uzun sürmesin lütfen. Bir satır, bir sözcük de olsa görmek istiyor insan. Yeni açtığınız iş yerinde de insanların size bağımlı olacağını düşünüyorum. İnsan orijinal haber görmek istiyor. Hayırlı olsun.

  23. kokocum bugun cok guzel bir 7 bucuk saat gecirdim bottega da 🙂
    ama artik footballove a devam aaaaa

Yorumlar kapatıldı.