Mourinho ile 38 yıl sonra finale

Maç yazısında da belirtmiştim Marca‘nın zafer kapağı “İtalya Özeli” bekliyorum diye. Beklenilen üzere Madrid’liler zafer şarkısı söylüyor. Başlık sanki Real Madrid’i finale taşımış gibi “Kazandın Mourinho”.

Inter 38 yıl sonra Şampiyonlar ligi finalinde. Tabii o zamanki adı Şampiyon kulüpler kupasıydı. Finalde Johan Cruyff‘un 2 golüne engel olamamış ve Ajax’a kaybetmişlerdi. Bu sefer finalde rakip Bayern Munich. Şampiyonlar ligi tarihinde ilk defa grupları 2. sırada tamamlamış 2 takım finalde.

Finalde Mourinho kendi oyununu oynayacaktır. Barcelona’ya kurduğu çin seddini Bayern’e karşı kurmayacaktır. Bayern finalde Ribery’siz olacak ama Robben ve Olic en önemli silahlar. Barcelona’yı geçen Jose Bayern’i de geçmenin bir yolunu bulup Bernabeu’da kupayı kaldırır. Oradan da Real Madrid tesislerine geçer imzayı atar.

“Mourinho ile 38 yıl sonra finale” için 5 yorum

  1. @koko; abi sni kndi kardeşim gbi tanıorum. senelerimz birlikte geçti. futbol bilgisine kndiminkinden fazla güwendiim tek adamsın. ama eer barcanın yerinde fb, realin yerinde gs olsaydı sen sewinmicekmiydin. bna blog yazarı olarak cwp yazma ama. dediim gbi sni kndim gbi biliorum tabi sewineceğiz. barcalılar daha sezon başında madride gidip kupayı cibelesde kaldıralım hayali kuruyodu. noldu bizm metrobüs hadisesine döndü. mourinho seneye kesin bizde siz bu şokla ligide bize kaptırırsınız söliim şimdiden. he mourinho gelirken maiconuda getirir.

  2. @muratakyol; her ne kadar türk takımlarının avrupada başarılı olmasını istesem de fenerin sami yende final oynamasını istemezdim bu doğru. ama bunu her saniye dile getirmez ve deli gibi sevinç yaşamazdım. kendi kendime oh be elendiler deyip geçerdim.
    la liga bizim hiç heyecanlanma boşuna ümitlenme;)

  3. @ koko, kardeşim sni bu yuzden sewiorum ve fikirlerini kndimin ki kdr bnmsiorum. umarm bi gün gs sportif a.ş. gerçekten profesyonelleşirde, snde orada olursun her ne kdr düşünmesende böle bişe.!. bze snn gbi adam lazım, torpille olucaksa da snn gbi işi bilen olsun. şampiyonluğa gelince cibeles meydanını yne biz yıkıcaz bu sene:)))

Yorumlar kapatıldı.