30 ülkeden canlı yayın

Bu akşamki Barcelona-Inter Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı için toplam 30 ülkeden 785 gazeteci akredite olmuş durumda. Camp Nou’da 47 ajans, 26 radyo ve 54 televizyon kanalı hazır bulunacak. Bu gazeteci ve muhabirlerin arasında muhtemelen bizim Ertem de olacak. Yine maça keyif katacak(!)

Maçın canlı yayınlacağı ülkeler ise şöyle;

İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, İngiltere, İrlanda, Portekiz, Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Norveç, Danimarka, Polonya, Rusya, Yunanistan, Hırvatistan, Slovenya, Türkiye, İsrail, Amerika, Meksika, Arjantin, Brezilya, Japonya, Çin ve Katar.

“30 ülkeden canlı yayın” için 5 yorum

  1. Sabri Ugan veya Cem Yılmaz anlatsın. İlker Yasin, Ertem ve mümkünse küçük ilker Emre Tilev bulaşmasın bu maça.

  2. bi anda bizim türk takımlarından biriı avrupa arenasına çıkıyor sandım. hani genelde öle olurdu… galatasarayımızın maçı 100 ülkede naklen yayınlanacak olup…diye başlayan

  3. İlker Yasin anlatmasında..İsterse Ertem Şener maç sonuna kadar oyuncuların heryerinden öpsün..

  4. barcelona-inter maçının olduğu gün Ertem Şener’le İstanbul-Manchester seferini yapan uçakta yolculuk ettim. Başında adidasın Champions League amblemli şapkasıda vardı. Başta niye barcelonaya değilde manchestera uçtuğunu düşündüm ancak sonradadn liverpool- at madrid maçı aklıma geldi. herhalde bu akşam maçı o anlattı.. ilker yasinden kesinlikle daha iyi olduğu için keşke barcelona maçını o anlatsaydı..

Yorumlar kapatıldı.