Mustafa hocamın aklı Çeşme’de

Maça Ernst, Fink ve Toraman’dan oluşan 3 ön libero ile başlamayı hadi anlayabilirim. Deplasmandasın saldıran rakibi karşılamak lazım diyorsun ama daha 2. dakikada golü yiyorsun. Plan zaten burada patlıyor. İlk yarıda oyuncu değiştimezsin bi bakalım n’oluyor diyerek. Tamam onu da anladım ama malumunuz yaratıcı adam yok sahada haliyle de pozisyonun p’si bile yok.

Ee ikinci yarı başlıyor Mustafa Denizli’nin gol için ya da en azından pozisyon için hamlesini bekliyoruz. Yapılan değişiklik İbrahim Kaş dışarı Uğur İnceman içeri. 3 ön liberolu sistem devam değişen sadece isimler.

Buna rağmen skoru korumaya giden Fener’i tedirgin ediyorsun ama bir yere kadar çünkü sahada yaratıcılık adına birşey yapacak adamın yok. Sonraki değişikliklerin 82’de bal yapmaz Serdar ve 85’de Holosko. İş işten geçmiş son 8 dakikada 2 değişiklik ve 85’e kadar 3 ön libero!

Aklın nerelerdeydi hocam senin bu akşam? Yaz ayları geliyor Çeşme sahillerine mi uzandın? Nedir?

Bu arada bitirmeden bir lafım da Bilica’ya. Bırakın Fenerbahçe formasını giymeyi sporcu olmayı bile haketmiyor bu adam.

“Mustafa hocamın aklı Çeşme’de” için 15 yorum

  1. Bilica yapinca herkes bir baska ayar oluyor tabii (ben dahil) ama ayni hareketi bir ay onceki liverpool – man u macinda, mascherano’nun yaptirdigi dandik penalti sonrasi torres yapmisti. O zaman pek kimsenin sesi cikmamisti, liverpool da hukmen yenik sayilmamisti.

    Notu dusule.

  2. hakem resmen doğradı maçı. fenerbahçeli futbolcular her düdükten sonra hakemin üstüne koştular ve oyunu hem gerdiler hem de soğuttular. tabi bir de verilmeyen bir penaltı daha vardı…

  3. taktik ve hocalik anlaminda mustafa denizli kariyerine bu aksam nokta koydu bence. topu alip donup gidecek holosko kenarda bekledi 85 e kadar. Bilicaya denilicek bisey yok zaten, merakimdan soruyorum o hareketin cezasi varmidir varsa nedir, ben centilmenlik disi hareket olarak kirmizi kart oldugnu dusunuyorum. He bide hakem uzatma oynattimi?
    E artik Bursa ya da fener sampi denilebilir.

  4. Üstad kurala ne diyorsun ?

    “futbol kuralları usül kitapçığının
    17. maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta:
    “bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj
    sağlayacak şekilde ‘oyun alanının, kale direklerinin, korner
    bayraklarının veya topun’ herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve
    hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun
    yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik
    sayılır.”

    Sence yer mi ???

  5. hüseyin göçek bilica’nın yaptığı değişikliği kendi onardı ve penaltı noktasını yeniden yarattı. yani yemez hocam…

  6. Hakemin görevleri arasında; saha onarmak, bilet kesmek, devrede köfte pişirmek vs… olmalı zaten. Ek gelir. Bilica da biliyor zaten yemeyeceğini…

  7. Abi ne yaptın sende. Torres durup başında çukur kazmadı ki, sadece sinirlenip noktaya tekme salladı. Tarkan’nın kuma attığı tekmevari. Çukur bozulmadı, beyaz noktası silinmedi. Zaten Torres’de kart görmüştü o pozisyon. Yani hakeme sinirlenip kale direğini tekmeleyen adamla, direği söküp küçülten adamı bir tuttun sen bu örnekle.

  8. @muzo; abi elmayla armut olmuş. torres bi tekme salladı geçti ki bilica’ya bu kadar ayar olunmasının sebebi sadece bu hareketi değil sen de biliyorsun. neyse haftaya sarının yanına kırmızıyı koyuyo musun onu söyle sen:)

  9. Herşeyi geçelim tek bir şey söyleyeceğim,inşallah Fenerbahçe son hafta şampiyonluğu “Beşiktaş Bursayı yenerse şampiyonuz” durumuna bırakmaz..Öyleyse işler çok zor Fenerbahçe açısından..

  10. EMRE-LUGANO-BİLİCA VE GUİZA. BU 4 LÜNÜN 90DK BOYUNCA YAPTIKLARI NEDEN BÜTÜN TÜRKİYENİN FENERBAHÇEDEN NEFRET ETTİĞİNİ HADİ EN POLYANNA OLANIN BİLE NEDEN ANTİPATİ DUYDUĞUNUN CEVABIDIR.

    23 yaşındayım! 23 yıldır beşiktaş dışındaki klüpler benim için aynıydı.hatta memleketim olan urfada kupa finali haftası bulunacaktım ve maça gidecektim,fener tarafında otururuz diyordum ama tövbeee inşallah fener takımı 2 de 0 yapar diyorum.ben de taraftar olarak urfada trabzonu destekleyerek bireysel olarak üzerime düşeni yapacağıma yemin ediyorum.

  11. -bilica dan bi fenerli olarak utandığımı belirtmek isterim şuan değil bizim efsane çubuklu formamızı giydiğimiz andan beri..
    -takımımız iyi oynadı diye düşünüyorum en azından kalemizde pozisyon yok koskoca 90 dakikada

    emre çirkef diyen arkadaşlar LÜTFEN açsınlar tvyi 90 dakika boyunca bir maçı seyretsinler ama sadece emreyi seyretsinler o zaman biraz daha objektif olabilirler sanırım yada istatistiklere baksınlar(en fazla tekme yiyen oyuncu) agresifte olabilir oda insani bi özelliktir ama çirkeflik başka

    guiza bir pozisyonda sarı kart almayı göz önüne alarak rakibinin pozisyonunu kesti bu normaldir dünyanın her yerinde olur..guizada bunu yaptı fakat gökhan zan eline vurunca biraz sinirlendi haksızda olsa insanlık halidir bunada çirkeflik diyemeyiz kart verilmemesi yanlışlıktır diyebiliriz ama..

    beklenen olduğu hakettiğimiz puanı aldık diye düşünüyorum beşiktaşa ilk maçta 3-0 yenikmiştik hata konuşmamış rakibimizi tebrik etmiştik..futbol budur sonuçta kimse kimseye ödül vermez takımı şampiyon oldu diye futbol zevktir zevk alalım

  12. Açıkçası,Bilica’nın tuttuğum takımın formasını giymesi bir yana oturduğum mahallede bile böyle çirkef bir adamın yaşamasını istemem. Penaltı noktasını deşerek,yani hile yaparak maç kazanmayı düşünene bir adamın büyük takımda hatta sporun içinde işi ne! Ama buradaki asıl sorumluluk Fenerbahçe yönetiminde.Her fırsatta İslam Çuphi’nin “Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz” cümlesini kullanır durur.Peki bu felsefeyle Bilica’nın felesefesi,aynı noktada mıdır?Derbiler gelir geçer,şampiyonluklarda,aslolan insanları hafızasında nasıl kaldığındır.

    Futbola gelince de şunu eklemek istiyorum.Dün akşam cidden sıkıl bir mücadele izledik ama ne yazık ki bir tarafta 8 tane defans oyuncusuyla takım kuran bir adam diğer tarafta da “güzel futbol puan getirmez” diyen başka bir adam.Bizim izlediğimiz şey o yüzden futbol değil.İngiltere,İspanya liglerini o yüzden ağzımız açık izliyoruz.Ben bir Barca beklemiyorum takımımdan ama en azından bir ışık be kardeşim! Bence bunca sıkıntıya rağmen,hakemlerinve MHK’nın performansı,objektif olarak bakıldığında kulüplerin çok üstündedir.

  13. Bilica yı, Emre yi suçlasan ne yazar. Adamların karakteri bu.
    Galatasaraylı futbolcular, otursunlar düşünsünler. Bu takımın (fener) 4 puan gerisindeler.

Yorumlar kapatıldı.