Bursa’nın penaltısı

Şu pozisyon 3 büyüklerden birinin maçında olsa bugün basının ana gündem maddesi olurdu. Yanlış mıyım?

“Bursa’nın penaltısı” için 8 yorum

  1. dünyada futbolda ilk sıralarda olan ülkelerde kaç takım şampiyonluğa oynuyor? Türkiye’de kaç takım? Bunun sebebi istanbul takımları değil diyecek siniz şimdi. Ama bilinen gerçekler kimsenin işine gelmiyor.

  2. Bu pozisyon üç büyük denen takımların penaltısında yaşansaydı, ilk çıkıp bas bas bağıran yine üç büyük denen takımların başkanı olurdu. Bütün mal varlığım üzerine bahse girerim. İngiltere’de Birmingham City’nin her maçında stat full çeker, tıpkı diğer İngiliz takımlarında olduğu gibi. Bir de üç büyük denen takımlar Avrupa’da hiç konuşulmaz.

  3. bi topun koca bi noktanın üstüne konup konmadıını anlamak için kaç IQ lazım.?.

  4. aynı pozisyon (üç büyükler diye tabir ettiğiniz) takımların başına gelseydi diye başladığınız cümleye, çeşke ligin tümünü düşünerek baksanızda anadolu takımlarına yapılanları bi görseniz. yıllarca sömürge zihniyetiyle devam eden şu ligde sizde o takımları taraftarlığını şakşakcılığını bi bırakabilseniz. bu ülke futbolu tavan yapar ama neyse cok sey yazmayayım. siz gese-febe-beştaşla devam edin. ahhh bursa ahhh sen kimleri susturacaksın bi bilsen. İstanbul olayı bitecek! Bursankara…

  5. toplam 24. 2 takım oyuncuları (ivankov’da orada)+1 orta 1 yan hakem. Kişi başı 1 olsa toplam 24’e ihtiyaç var. Dün bu penaltıyı kaçırsaydı Ivankov, kaleye gidene kadar da antalya gol atsaydı, ertuğrul fırlarda kulubeden penaltıyı yanlış yerden kullandık diye.

  6. @feykbey; 3 büyükler diye cümleye başlamamın sebebi medyada hep ön planda olmaları ve zaman zaman ortalığı karıştırmak için haberler yapılması. Emin olun Bursa’nın şampiyonluğunu çok istiyorum. Bu sayede Türk futbolunda bir şeylerin değişebileceğine inanıyorum.
    Ayrıca bu siteye yapılan yorumlarda takım isimleri düzgün yazılmadığı zaman yorumları onaylamıyorum. Bu sefer istisna oldu. Bir dahaki sefere dikkat ederseniz sevinirim..

  7. Bu pozisyon 3 büyüklerin penaltısında yaşanmış olsaydı, ilk çıkıp bas bas bağıran Bursaspor’un başkanı olurdu. Bütün mal varlığım üzerine bahse girerim. Tabi nasıl ispatlayacaksam. Ayrıca ülkenin yüzde 90’ı o 3 büyükleri desteklediği için, gündemde diğer takımlardan daha önde olmaları gayet normal. Bu tip saçma tartışmaları da anlamıyorum. İngiltere’de de kimse bütün hafta Birmingham City’i konuşmaz.

  8. şöyle söyleyeyim ki çok kibarsınız. ama bizm durumumuzu anlarmısınız bilmiyorum ama artık bıktık. 3 büyük diye tabir edilen takımlar yüzünden bu memlekette futbol ve futbol izleyicisinin durumu ortada ve bunu kimse konuşmuyor. konuşmakta hiç istemiyor. şu haberi bi okurmusunuz. http://www.since1910.net/Haber/resmen-sikeymis-bursagucu

Yorumlar kapatıldı.