Futbol orgazmı…

Futbol oynamak isteyen iki takım Londra’da karşılaşınca işte başlıkta görmüş olduğunuz durum ortaya çıktı. Uzun zamandır izlediğim en ama en zevkli futbol maçıydı. Tabii buna sadece futbol demek yeterliyse…

İlk yarısı mucizevi şekilde 0-0 biten Arsenal-Barcelona maçının ikinci 45 dakikasında 4 gol vardı. Barcelona’nın hükmettiği, şans yanında olsa en az 3-0 önde kapayabileceği ve Almunia’nın devleştiği ilk yarının ardından ikinci yarı İbra’nın golüyle başladı. İlk yarının yıldızı Almunia’nın golde hatası büyük. Kabak gibi terk etti çizgiyi. Ardından pas pas pas ve yine Barcelona ve yine İbrahimovic’den füze tadında 2. gol…

Bu dakikadan sonra Barcelona rölantiya bağlar diye beklerken Arsene Wenger’in çocukları “bu iş daha bitmedi izleyenler biraz daha orgazm yaşasın” dercesine önce Walcott’la farkı 1’e indirdiler ardından da Fabregas’ın penaltısıyla skoru 2-2’ye getirdiler. Penaltı pozisyonu çok tartışmalı. Penaltı diyenler de var demeyenler de. Benim oyum penaltı değilden yana. Pozisyonda kırmızıyı gören Puyol rövanşta yok. Aynı zamanda sarı kart cezalıları Pique ve Fabregas da Camp Nou’da olmayacaklar.

Barcelona özellikle ilk yarıda bambaşka bir siklette olduğunu kanıtladığı maçı farklı kazanabilirdi. 2-2’de tabii ki ciddi bir avantaj. Arsenal’in özellikle Fabregas’sız Camp Nou’dan galibiyet çıkarabilme olasılığı oldukça az. Ama futbolda herşey mümkün.

Şu maçın ilk yarısını izleyip ardından gelen 2 Barcelona golünü gören kimse der miydi bu maç berabere biter diye?

“Futbol orgazmı…” için 5 yorum

  1. Ilk 15 dk acaip seyler oldu ya..amator kume macinda gercekten o kadar pozisyon bulamazsin

    gene de 2-2 iyidir , bir umuttur 🙂

  2. İlk yarı değil, ilk 15 dakikada maç 3-0 4-0 olabilir. Bizim aynı karakterde dediğimiz 2 takımın arasında bu kadar siklet farkı olması şaşırtıcı. Şöyle bir bakınca eğer Arsenal de kafa tutamıyorsa başka kim kafa tutabilir diye düşünüyor insan. Mevcut futbol düzeninde tek karşı koyabilecek takım Arsenal gibi gözüküyordu. Ama ortada dağlar kadar fark vardı. Bu maçın 2-2 bitmesi mucize. 5-0 falan rahat bitebilirdi. Ancak futbolun adaleti yok.

    Puyol ve Pique olmazsa Marquez ve Milito var. Barcelona için farketmez. Ancak Fabregas’ın olmaması Arsenal de büyük sorun. Tabi sadece o maç değil, sezonu da kapatmış olabilir. 2 maç tahminim 4 gol veya üstü Barcelona.

  3. Yenilen golde yine Sergio B.’in parmağı var..zaten bu kazma yüzünden Toure gibi bir oyuncu nasıl kesildi bir anlam veremedim..rövanşta Pique yok Puyol yok..defansı nasıl şekillendiricek guardiola merak ediyorum..alves,toure,milito,maxwell yada abidal..abidal hazırmış deniyor…bu arada star rövanşıda yayınlasa ne güzel olur..da dün gece yine ertem şener rüzgarı esti…yani resmen gereksiz bilgiler adamı…birde barsenal dedi yaa orda film koptu zaten..

  4. Herşey acıklanır ama sanırım %71’e %29 gibi komik bi topla oynama(arsenal gibi bir takıma karşı) acıklanamaz sadece izlenir herhalde

Yorumlar kapatıldı.