Inter için Balotelli, Balotelli için Inter bitmiştir

Bu çocuk hakkaten rahatsız. Yolun daha başındayken, yaşı gençken tedavi görmesi lazım. Sezon başından beri Inter’de oynamasına rağmen Milan taraftarıyım diye söylenip durması yetmedi son olarak bir tv programında Milan formasını giyerken gizli kameraya yakalandı.

Bunu Avrupa’nın hangi ülkesinde yaparsanız yapın taraftar bir daha sizi kabullenmez. Balotelli için de durum aynı. Son Livorno maçında tribünlerde aleyhinde tezahüratlar vardı. Mourinho da Balotelli’den özür bekliyor ama tık yok. Hafta sonu Roma deplasmanı kadrosunda Balotelli yok. Kadroda olmayacağını öğrenince antreman tesislerini de kimseye haber vermeden terk etmiş.

Muhtemelen ağır para cezası alır. Sezon sonunda da kesin yolcu ama mesafe kısa. Şehir değiştirmeden transferi gerçekleşir. Berlusconi oturur Moratti ile pizza yerken işi bağlar. Daha erken ama Milan’a transfer olup da böyle problemli olmaya devam ederse oradan direk bir kliniğe yatırıversinler ayakta tedavi filan de kesmez artık.

“Inter için Balotelli, Balotelli için Inter bitmiştir” için 2 yorum

  1. manisaspora gelsin. orkunla birlikte takılırlar. sabah çıkarlar hastaneden tesise giderler akşam ilaçlarını içmeye hastaneye tekrardan.

Yorumlar kapatıldı.