Stamford Bridge hala Jose’nin; Chelsea:0 Inter:1

Bütün gün bu maçı bekledikten sonra ilk yarı büyük hayal kırıklığıydı. Chelsea’nin daha tempolu başlayacağını bekliyordum ama uyudular. Inter de uyandırmaya gerek yok biz de kenara kıvrılalım dedi. Bir tek 40 ile 45 arası göstermelik bir Chelsea baskısı oldu ama Inter defansı sağlam durarak cacık olmasına izin vermedi.

İkinci yarı ise oyun tam Mourinho’nun istediği kıvama geldi. Chelsea ileri uçta yaratıcılıktan uzak kalınca 65’den sonra Inter atakları tehlikeli olmaya başladı. Sırasıyla Pandev ve Milito’nun yapamadığını Eto’o yaptı. 78’de buldu pozisyonu ve affetmedi.

Inter’de özellikle Samuel’i çok beğendim. İlk yarının sonunda Malouda’nın bir şutunu çok kritik kesti ve bütün maç hatasız oynadı. Bir diğer beğendiğim ise Sneijder’di. Görev adamının açılımı bu olsa gerek.

Jose Stamford Bridge yenilmeyi hiç bir zaman sevmemişti. Bugün de Londra’dan yüzü gülerek ayrılıyor. Bir tek arada Rijkaard yönetimindeki Barcelona çakmıştı. Onu da es geçmeyelim;)

Ancelotti ise bu saatten sonra kariyerine Premier League kupası eklemekle uğraşacak. Rooney bu kadar formdayken orada da allah yardımcısı olsun.

Bu arada gecenin diğer maçında CSKA Moskova Sevilla’yı deplasmanda 1-2 yenerek çeyrek final vizesini aldı. Bana göre büyük sürpriz. Beşiktaş’ın grubundan çeyrek finale… Kuralar ilk çekildiğinde ne deniyordu? CSKA’yı İnönü’de kesin yeneriz, Moskova’da 1 puan süpriz olur…