İlk çeyrek finalistler Arsenal ve Bayern Münich

Şampiyonlar Liginde ilk çeyrek finalistler dün gece belli oldu. Arsenal ilk maçı 2-1 kaybettiği Porto karşısında 5-0 galip gelerek turu atladı. Gecenin diğer maçında ise Bayern Fiorentina’ya 3-2 yenilmesine rağmen turu geçen taraf oldu. İlk maçı Bayern Münich Klose’nin son dakikada attığı bariz ofsayt golle 2-1 kazanmıştı.

İzlediğim Arsenal – Porto maçından biraz bahsedeyim. Arsenal’in golleri Bendtner(3), Nasri ve Eboue’den ama bana göre maçın yıldızı Arshavin. Bentner’in ilk 2 golü ve Eboue’nin golündeki katkısı çok büyük. Nasri’nin golü de şapka çıkarmalık. İpe dizdi Porto’luları resmen. Porto ise maç öncesi beklentimin çok çok altındaydı. Fabregas ve Gallas’sız Arsenal karşısında sürpriz çıkarabileceklerini düşünüyordum ama Wenger’in çocukları ilk dakikadan itibaren hızlı başladıkları maçta farka gittiler. Güzel futbolla çıkılan çeyrek final Arsenal adına ümit verici.

İzlemediğim Fiorentina – Bayern maçı içinse mor menekşelere çok üzüldüm. 2-0’ı yani turu getirecek skoru yakalamalarına rağmen tutunamamışlar. 3 hafta önce Münih’te atılan son dakika ofsayt golün hesabını kimse veremeyecek tabii… Bu arada Şampiyonlar Ligi deplasmanlarında 13 maçtır kaybetmeyen Bayern’in bu istatistiği dün gece bozuldu ama tur geldi kimin umrunda?

“İlk çeyrek finalistler Arsenal ve Bayern Münich” için 2 yorum

  1. Geçen sezon Bayern, Barcelona deplasmanında 4 yemedi mi? 13 maç deplasmanda yenilmemezlik tam olarak nasıl oluyor, ben büyük olasılık bir şeyi gözden kaçırıyorum ama?

  2. yanlış yazmışın şampiyonlar ligi dahil olacaktı. lig ve sampiyonlar ligi yani… hata için kusura bakmayın

Yorumlar kapatıldı.