Maç bahane forma şahane

Dün akşamki Milli maçı taktik ve teknik yönden değerlendirmenin heralde hiçbir anlamı yok. Yine de maç bitince aklımda kalan bir iki noktadan kısaca bahsedeyim.

Emre ve Arda iyilerdendi. Özellikle Emre… Hamit’in gol harikaydı. Aurelio hiç sakatlık geçirmemiş gibiydi. Mevlüt bu takımın 1 numaralı forveti olmalıdır ve ısrar edilmelidir. Stoperde Servet’in yeri zaten garanti. Zan yerine de Emre Güngör’ü her şekil tercih ederim. Kelepçe Kazım Kazım’ı azıcık da olsa sahada görmeyi özlemişim. Disiplinsiz filan ama top ayağına yakışıyor.

Başta da dediğim gibi bu maçı ciddi anlamda değerlendirmek bana pek mantıklı gelmiyor. Sonuçta Hiddink Güney Afrika sonrası Türkiye’ye ayak basınca bir takım yeniliklere gidecektir.

Şu Honduras’ın bile Dünya Kupasına gidiyor olması ve bizim gidemiyor olmamız da canımı ayrı sıkıyor zaten. Yaz ayları yaklaştıkça bunun acısını iyice hissedeceğiz sanki… Hele şu güzel beyaz üstüne kırmızı bantlı klasik Milli formamızla Dünya Kupasında olmak ne kadar da güzel olurdu. Uzun yıllar sonra ilk defa gidip Milli forma satın alacağım. Çok şık olmuş gerçekten… Sol omuzda numaralar filan harika.

“Maç bahane forma şahane” için 6 yorum

  1. Onların bir özelliği yok diye biliyorum. Nike bu sezon bütün ulusal takımlara aynı tip şort yaptı. Yandan geçen ince çizgileri olan… Kollardaki o çizgiler de şort ile bütünlüğü sağlıyor. Resimde o kadar güzel çekilmiş ki bu söylediğimi destekliyor 🙂

  2. hakkaten forma şahane, dediğin gibi bu farma alınır. bu arada emre iyiydi ama bir hazırlık maçında bile bu kadar hırçın olması beni düşündürüyor, ha birde tabi mevlüt 🙂 olucak bu çocuk olucak.

  3. Aslında kaleci formaları da (aynı model) göğsünde kırmızı bant ve Ay-Yıldız ile “rengi kullanıp atmak yerine değerlendirmek açısından” Turkuaz ve Siyah olarak 2 model yapılsa daha uyumlu ve güzel olabilirdi sanki dünkü yeşil formayı nedense hiç sevmedim.

  4. bende çok beğendim formayı ve nike mağazasına gittim sordum yok. http://www.kitbag.com ‘da var bu nasıl iş anlamadım. ayrıca oğuz hocanın üzerindeki eşofmanın t-shirtü bile var.

Yorumlar kapatıldı.