Beyoğlu Football Club

Dünyanın en iyi futbolcuları ve antrenörleri tarafından, Nike kullanıcılarına özel olarak geliştirilmiş bir antrenman programı olan Nike Elite Training, Beyoğlu Football Club Üyesi olan ve Nike Football+ özellikli kramponu bulunan futbolseverlere, Juventus Genç Takımı ile antrenman yapma fırsatı sunuyor.

Nike Football+ özellikli bir krampona sahip olan futbolseverler, internet ortamındaki bu eşsiz antrenman programının bir parçası olmak için ilk adımı atıyorlar. Oyuncular kendilerine krampon ile birlikte verilen kod ile www.nikefootball.com adresine girerek Nike Elite Training programına kayıt olma hakkı kazanıyor.

Nike Elite Training programına kayıt olanlar dünyanın en iyi forvetlerinden oyun sırları, antrenman hareketleri, efsane oyuncuları eğiten koçlardan futbol ipuçları ve yeni Nike ürünlerinin özelliklerini yakından tanımanın yanısıra İtalya’da Juventus Genç Takımı ile antrenman yapma fırsatı buluyor. Nike Beyoğlu Football Club üyesi olarak, Nike Elite Training programındaki antrenman videolarını seyredip, vuruş ve hareketlerini çalışan katılımcı adayları,13-14 Mart’ta Türk Milli Futbol Takımı’nın Riva Tesisleri’ne giderek, eşsiz bir deneyim yaşama şansına sahip olacaklar.

Milli Takım hocalarından “isabet” konulu bir eğitim alacak olan katılımcılar, sahaya çıkarak Nike Elite Training programından öğrendikleri hareketleri ve vuruşları göstererek, isabet konusunda geliştirdikleri becerilerini ortaya koyacaklar.

Her günün sonunda farklı etaplarda başarı gösterenler seçilecek ve antrenman programının sonunda bir gösteri maçı yaparak Nike T90 Laser III krampon kazanacaklar. Tüm programın sonunda, her etabı başarıyla tamamlayıp, isabet konusunda becerisini kanıtlayan şanslı sporcu “Elit Training Şampiyonu” olarak Juventus Genç Takımı ile antrenman yapmak için İtalya’nın yolunu tutacak…