Vahid gitti Guus gelir mi?

Fildişi Sahili teknik direktörü Vahid Halilhodzic’in görevine beklenildiği üzere dün son verildi. Konuyla ilgili açıklamayı yapan federasyon başkanı Jacques Anoma, 10 gün içinde yeni hocalarını açıklayacaklarını söyledi.

Fildişi Sahili için ismi geçen adaylar arasında bizi en çok alakadar eden hiç kuşkusuz 1 Ağustos günü Türkiye Milli Takımda iş başı yapacak olan Guus Hiddink. Rusya ile olan sözleşmesi Haziran’da bitmesine rağmen Temmuz ayında değil de Ağustos ayında göreve başlayacak olması Dünya Kupasında yer almak istediğinin en büyük göstergesi bana göre.

Hiddink’i Dünya Kupasında Fildişi Sahili başında en çok görmek isimlerden biri ise Drogba. Chelsea’de kısa bir dönem beraber çalıştığı hocasını arayıp ricada bulunduğu bile söyleniyor. Hiddink Türkiye’ye Güney Afrika üzerinden gelmeye karar verir mi? Verirse bizler ne deriz? Rahatsız eder mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.

“Vahid gitti Guus gelir mi?” için 5 yorum

  1. Dünya Kupası’na başka bir takımla gideceğine, bizim lig maçlarının kasetlerini izlesin. Bitmiş emektar oyuncularla değil yeni bir kuşakla mücadele etmemiz için getirildi bu takımın başına çünkü.

  2. bence 3 ay geç başlamasında bir problem yok ersun hocayı oraya süs olsun diye koymadılar. bence gitsin orada hocamızı görelim

  3. bence cok iyi olur bür dunya kupası tecrübesi daha fena olmaz onun için

  4. neden kotu olsun ki, zaten bu isi almasa bile gidip trubinden izleyecek. Bu dunya kupasinda taktiksel acidan dunya futbolunda bazi gelismeler olabailir, bu gelismelerin icinde olmak daha kazancli olabilir.

Yorumlar kapatıldı.