Galip Inter favori Chelsea

Dün akşamki Inter-Chelsea, Mourinho-Ancelotti karşılaşmasının ilk galibi 2-1’lik skorla Mourinho’nun Inter’i oldu. Maçı hakkı bu muydu? Bence değildi ama Jose kendisinden daha güçlü olan Chelsea’yi yenebilmenin tek yolunun arkaya yaslanmak olduğunu biliyordu.

Mourinho’nun şansı da yaver gitti maçın hemen başında Milito ile golü buldu. Ardından Chelsea üstünlüğüyle geçen bir futbol vardı sahada. Hakem Mejuto González 45. dakikada Samuel’in Kalou’ya yaptığı harekette penaltı ve kırmızı kartı es geçmese maçın gidişatı çok daha farklı da olabilirdi. Inter’in 1-0 önde kapadığı ilk yarının ardından Chelsea aradığı ve hakettiği golü 51’de Kalou ile buldu. Julio Cesar’ın o golü normal şartlarda yiyeceğini de hiç sanmıyorum. 4 gün önce geçirdiği trafik kazasının şokunu hala atlamamış heralde. Chelsea golü bulduktan sonra oyunu biraz tutatbilseydi Inter’i savunmadan biraz çıkarabilseydi Milano’dan galip bile çıkabilirdi ama 55’de gelen Cambiasso golü maçı yine Inter’e getirdi.

Inter Londra’ya yarım adım önde gidiyor olabilir ama Chelsea bu turu geçecek skoru mutlaka yakalayacaktır. İngilizlerin kadrosu çok daha güçlü. Inter Londra’da nereye kadar yaslanır bilemiyorum…

“Galip Inter favori Chelsea” için 3 yorum

  1. Adam kendi yarattigi takimi ve sistemi bile elindeki kisitli kadrosu ile yendi, Koko sevmiyorsun bu adami ama bari hakkini ver ya….

  2. sevmediğim adamların her zaman hakkını veririm zaten ecder:) mourino dün ne yapmasını gerektiğini biliyordu ve doğru şekilde bunu işledi. şansı da yanındaydı ama londra’da işi çok zor bana kalırsa

  3. Chelsea kesinlikle alır ama inter bir gol bulursa işi zor Chelseanin cunku 2 farklı bır mac olucagını sanmıyorum

Yorumlar kapatıldı.