Fener harakiriye geçti

Şampiyon takımların bir özelliği vardır. Karşısındaki takımı maça ortak bile etmeden tüketirler. Evlerinde iki farkla öne geçince, karşılarındaki takıma göz dahi açtırmazlar. Bu sezon defalarca gördüğümüz gibi Fenerbahçe ne yazık ki bunu yapamıyor. Hatta yapamadığı gibi bu akşam harakirinin daniskasını yapıyor.

Forveti atamıyor, transferleri sakatlanıyor, defansı saçma sapan hatalar yapıyor, hocası oyuna müdahele etmiyor, taraftarı futbolcu ağlatıyor, yönetimi kadroyu yeterli bulup transfer yapmıyor. Hal böyle olunca da ne köy oluyor, ne kasaba oluyor. Şampiyonluğa gidiyorum diyorsun, 5 maçtır kazanamıyorsun.

Bu akşam canını dişine takan Emre’ye, ilk yarıda harika oynayan Alex’e bir taraftar olarak teşekkür ediyor ama görünen köyün kılavuz istemediğini de üstüne basa basa söylüyorum. Bu takım Lille maçını da kaybederse kolay kolay kafasını bir daha kaldıramaz.

Bursaspor’u ve Ertuğrul Sağlam’ı tebrik ediyorum. Yolları açık olsun.

Keyfim kaçık, kısa kesiyorum.

“Fener harakiriye geçti” için 5 yorum

  1. “fenerbahçe komikliği, sadece kupa komikliği değildir; fenerbahçe komikliği öyle bir komikliktir ki, böyle komiklik görülmemiştir.” – ekşi’den…

  2. Güiza’nın akibeti Ortega’nınkine benzeyecek bu gidişle. Bursaspor’u tebrik ediyorum, skoru 2-0’dan 2-3’e getirmek hem de Kadıköy’de, her babayiğitin harcı değildir…

  3. İyi bi haber yazayım bari biraz içimiz ferahlasın 🙂

    Lille’in dün geceki maçında Gervinho fena sakatlandı. İstanbul’a getirmiyorlar. En önemli kontraatak adamları yok. Kesin haber.
    E buna rağmen ters bi sonuç çıkarsa söyleyecek bi söz kalmıyor artık tabe.

  4. Bir takım yenilir herşey olur ama bir antrenörün kendi oyuncusunu böyle harcaması. Nasıl yüzüne bakıcak ilk toplantıda adamın yüzüne çok merak ediyorum. insanın içi cız eder be.
    O gözlüklü taraftar, onu dikkate alıp el kol sallayıp dediğinizi yapmam diyen ve 5-6 dakika sonra tükürdüğünü yalayan Daum.
    Galatasaray’ ın lider olmasına sevindim ama bu olay çok canımı sıktı. Kaç yaşında adam yedek kulübesinde gözleri kıpkırmızı bö desen ağlayacak. Çok seveni değilim ama üzüldüm adamın durumuna.

  5. valla savunmadaki ve DMC olan Cristian denyosunun konsantrasyon eksikliği bizi fena dibe vurduruyor.Emre hariç.Adam her maç elinden geleni yapıyor.Gördüğüm kadarıyla Volkan’da güvenini fena kaybetmiş.En kötüsüde bu.En güvendiğim adamdı eskiden Volkan.Valla artık her an bir saçmalık yapacak diye tırsıyorum.Daum için zaten fazla söze gerek yok.Bu kadar oyundan kopuk adam nasıl takımın başında hayret verici bir durum.Yönetimin eseri bu.Özellikle de başkanın eseri.Kimseye kızmaya gerek yok.Ara transfere en az 2 adam lazımdı ama beceriksiz oldukları için kimseyi alamadılar.Sağ açık yok takımda.Kazım gitmiş-Carlos gitmiş.Yabancı kontenjanı açılmış.En azından birtane kiralık sağ açık alabilirlerdi.Artık Lille maçından iyice umudumu kestim.

Yorumlar kapatıldı.