Öp de başına koy

Şu şartlarda Kayseri deplasmanında alınmış 1 puana ben şükrederim. Son dakikalarda kaçırdığımız 2-3 net gol poziyonuna yanmam rakip 10 kişi kalmış pozisyon bulamazsan ayıp.

İlk olarak Bursaspor maçından sonra söylediğim daha sonra defalarca tekrarladığım ve en son olarak bu sabah dile getirdiğim Arda’dan forvet olmazın sonuna kadar arkasındayım. Yine bütün maç eridi gitti iki stoper arasında. 85’de Gio çıkıp Emre Çolak girince 5 dakika da olsa sola geçen Arda’nın ne kadar fark yaratabileceğini gördük. Hedef adamsız oynamanın eksikliği yüzünden hücumda yaşadığımız problemlerin yanı sıra bugünkü defans hattımızdan da bahsetmek lazım. Sezona Sabri-Servet-Zan-Balta dörtlüsüyle başladığımızı hatırlatıp bugün Uğur-Neill-Emre-Caner dörtlüsüyle sahada olduğumuza dikkat çekmek isterim. Değişikliğin bu kadarı zoraki de olsa gereğinden fazla. Emre’nin Servet’i hiç mi hiç aratmadığını ama kendisine ekstra bir iş de düşmediğini atlamayalım.

Madrid deplasmanı öncesi test maçı dedik ya bu Kayseri ve önümüzdeki Antalya maçı için işte o Atletico bizi bugünkü gibi yakalarsa yarım saat bile geçmeden 3’lük yapar, kendimizi hiç kandırmayalım. Tolunay kenardan “kart kart kart” diye tepineceğine ikinci yarının başında Cangele’yi kanada alıp çift forvete erken dönmeyi akıl etseydi bugün sahadan galip ayrılırdı.

Tabii maçın fark yaratanı Kayseri Kadir Has stadından bahsetmemek olmaz. O kadar para harcayıp stadı yapıyorsun ama 2 senede zemini oturtamıyorsun. Açıldığı günden beri patates tarlası gibi. Gerçi o tarlada en çok bizim Topal’a yaradı. İki metre yanındaki adama pas veremediği zaman bile zemine bakıp söylenip durdu…

“Öp de başına koy” için 3 yorum

  1. Gerçekten büyük 1 forvet veya santrafor sıkıntımız var.Bitirici vuru$u yapıcak adamımız yok.Nonda’yı göndermek yerine $u leo’yu $utlasalardı en azından Nonda iyi-kötü idare ediyodu.Birde söylemek istediğim bir konu hakemin ne kadar kötü olduğu.Hatta kötü ötesi.10 dakka ıslık çaldı adamlar.Hemen patır kütür çaldı düdükleri aleyhimize.Saidou orda kendi dü$tü foul verdi.Cangele kendini yere attı kalk kalk diyo kartına bakmadan.Ardayı 2 ki$i çekip yere dü$ürüyo adam yerde cebelle$iyo topa vurucam diye hala oynatıyo oyunu.Çıldırdım tv kar$ısında gerçekten.Ondan sonra hemen Barça maçına geçtim noucamp ta zırt diye attı pique yi hakem.Kadıköyde yap bakiyim aynısını fenere sonra hep beraber neler oluyor görelim.Bu hakemlerle,bu zeminlerle kakayı ronaldoyu getir yine 1 gram top oynanmaz.

  2. striker olmadan olmuyor bu isler 4-6-0ı dünyada bi tek chelsea oynuyor kaldı ki onun icin cok saglam bi defansa ve organize orta sahalara ihtiyac var..
    bizde ortasahada elano ligin ilk yarısına gore kıpırdansa da daha citydeki veya shaktardaki gibi diil..
    aslında marko marin vardı monchengladbachlı werder kaptı ama biz alsak efsane olurdu..
    atletica macında isimiz zor ama keita santrafor oynarsa sansımız olucak ozellkle samiyende 2.mac oldugu icin biraz daha avantajlıyız.

  3. total futbol derken bu orta sahanin ortasinda ki 2 adamla hep topal futbol oynamaya mecburuz. iki duzgun pas yapamiyorlar bir de zaman zaman mustafa sarpin artistlikleri beni delirtiyor. sanki innilmaz teknigi varmis gibi orta sahanin gerisinde adam gecmeye calismalar falan. mehmet topal’a demis biri keita’ya uzun paslarla oyna diye ama bizim mehmet yaninda ki adama top atamiyor. ben keita’nin yerinde durmasindan yanayim, acaba forvette elano nasil olur? ridvan bugun ayhan diyordu, koskoca galatasaray da ayhan akman forvet oynayacaksa ben bu sezondan umudumu keserim. bir de acaba morinho olsa servet’i son dakikalarda forvette oynatirmiydi acaba?

Yorumlar kapatıldı.