Daddy Cool

Fotoğraf Kickette‘den. Sidney(Avustralya) havaalanında çekilmiş. Can sıkıcı sakatlığa rağmen Kewell ailesinin keyfi her zamanki gibi yerinde…

“Daddy Cool” için 3 yorum

  1. @sadri613; Kickette fotoğraf ağırlıklı bir magazin blogu. Hatta zaman içinde gelişerek blog olmaktan çıkmış bir magazin haberleri sitesi. Sitenin yazarlarıyla e-mail aracılığıyla görüşmüşlüğüm ve sitelerindeki fotoğrafları paylaştığımı belitmişliğim var. Her fotoğrafı da kendileri çekmiyorlar zaten.
    Geçenlerde bahsettiğim blog yapan arkadaş ise benim yazılarımı, düşüncelerimi kelimesi kelimesine bire bir copy+paste yapıp kullanıyordu. Arada dağlar kadar fark var. Biz bu işi keyif için amatör olarak yapıyoruz. Her konu hakkında özel fotoğraf çekebilme imkanımız yok. Herkes aynı fotoğtafları internetten bulup kullanabilir ancak yazıyı bire bir aynı yazmak çok farklı…

    Umarım açıklayacı olabilmişimdir. Ancak “sendeki çoğu konu oradan” demenizi de pek gerçekci ve samimi bulmadığımı belirtmek isterim. İyi hafta sonları, saygılar.

  2. kickette ye girdiğimixde sendeki çoğu konu ve resmin ordan kopyalama olduğunu görebiliyoruz.geçenlerde blog yapan adam yapıştırdı diye kendini yırtmıştın.

Yorumlar kapatıldı.