Mutu yerine Cassano

Fiorentina, içinde yasaklı madde bulunan zayıflama ilacı kullanan akılsız Mutu‘nun yerini hızlı bir hamleyle Antonio Cassano ile doldurdu. Son dönemde Sampdoria’da problemli günler geçiren İtalyan forvet bugün sağlık kontrolünden geçecek ve 6 ay kiralık olarak Floransa’da olacak. Kimisi Cassano’yu çok beğenir, “Real Madrid bu adamın değerini bilemedi” der kimisi ise fazla abartıldığını o kadar da üst düzey olmadığını düşünür. Ben ise kararsızlardanım. Roma’da oynadığı futbol aklıma gelince “ne topçu arkadaş” diyesim geliyor ama diğer forma giydiği takımlarda Roma’daki performansını sergileyemediğini en azından devamlılık sağlayamadığını düşünüyorum.

Cassano hakkında benim gözümde kesin olan tek şey muzur olduğu. Çok maçtan sonra formayı şortu tribünlere atıp donla poz vermişliği vardır. Sağa sola laf atmaya bayılır. Umarım şu Roma dönemindeki formunu hatırlatan futbolu Fiorentina’da oynayıp kalıcı olur. Akılsız Mutu’yu unutturur.

Edit: Bugün imza atması beklenen Cassano’da pürüzler var. Yarın akşama kadar görüşmeler devam edecek. Bu arada Fiorentina bugün Barcelona’dan Keirrison’u 1,5 seneliğine kiraladığını açıkladı. Keirrison sezonun ilk yarısını Benfica’da kiralık geçirmiş ancak Saviola ve Cardozo’nun gölgesinde kalmıştı.

“Mutu yerine Cassano” için 4 yorum

  1. ben de okudum umut ama görüşmeler devam ediyormuş. o yüzden dokunmadım habere. yarın transferde son gün duruma göre bilgilendirme yaparız. uyarı için çok sağol bu arada;)

Yorumlar kapatıldı.