Cevap Marc Valiente’den

Hafta sonundan beri konuşulan Ronaldo’nun rakibine dirsek atarak kırmızı kart görme hadisesi var. Ben de bu konu hakkında iki video yayınlayıp 3 hafta önce aynı tip bir pozisyonda Messi’nin nasıl tepki verdiğini anlatmaya çalışmıştım. Kimine göre Messi de dirseğini sallıyordu ama tutturamıyordu bana göre ise Ronaldo’dan çok daha şiddetli ve sürekli biçimde çekilmesine rağmen kollarını kullanarak rakibinden kurtulmaya çalışıyordu. Tabii herkesin bakış açısı ve yorumu farklı olabilir. Ancak konuyla ilgili İspanyol medyasında cevap hakkını kullanan bir kişi daha var. O da o pozisyonda Messi’yi formasından çeken Marc Valiente.

“Messi’yi formasından çektim o da kurtulmak için kollarıyla beni göğsümden itti. Suratıma doğru kasıtlı hiç bir hamlesi olmadı. Buna rağmen maçtan sonra yanıma gelip benden özür diledi ama biliyorum ki Messi’nin kimseye kasıtlı bir hareketi olmaz.”

Marc Valiente’nin Barcelona altyapısından yetiştiğini ve bu sezon başında Sevilla’ya transfer olduğunu da belirteyim. İsteyenler Barca’ya yaranmak için öyle demiştir desinler;)