Bir copy paste ustası, bir fikir hırsızı daha…

Geçen ay üniversiteli bir arkadaş grubu vardı yazılarımızı kendilerininmiş gibi kullanan, şimdi de başka bir arkadaş türemiş… Hatta Aralık ayında türemiş de biz yeni fark ettik. Kendisi nefis bir blog tutuyor. Bütün arşiv bizden. Bütün postlar, bütün fotoğraflar, bütün yazılar… Hem de kelimesi kelimesine. Benim fikirlerim onun fikirleri…

Pes demek bile yetmiyor artık. Bakın şunu yazmış bunu yazmış diye örnek bile vermiyorum çünkü herşeyi copy paste yapmış. Buyrun siteyi ziyaret edin kendiniz görün…. http://leo19.blogcu.com/

*****

Leo19 bu postu da okursun sakın atlama sitene koy eksik kalmasın… Hayat sana güzel “select all+copy+paste!”

BLOGCU.COM’A YAPTIĞIMIZ ŞİKAYET SONRASI LEO19 BLOG KAPATILMIŞTIR.

“Bir copy paste ustası, bir fikir hırsızı daha…” için 16 yorum

  1. simdi istatistiklerine bakip nooluyo lan amma hit aliyorum diyecek, sonra referrerin footballove oldugunu gorunce kaynar su..

  2. ben bu yazıyı yazarken sabahki 3 postu da çakmış sitesine. screenshot aldığımda dün gecede kalmıştı en son. baya kadrolu eleman gibi senden benden çok takılıyor sitede…

  3. bu post da ayna gibi cikarsa bot diyecegim, ya da arkadas gercekten gerizekali. kendisini gerizekaliyiz.biz’e alalim.

  4. abi bot olma ihtimali muhtemel çünkü flickr’ın linklerini dahi almış.Yanlız siteyi sizlerden fazla takip ettiğide aşikar.Düşünceler herşey aynı koray kendine bi iğne batır bakalım onunda canı acıcakmı:P bu kadarıda pes!

  5. inceledim çok başarılı site. Footballove’ı gölgede bırakmış.:)
    Tövbe Tövbe ya….
    Allahj akıl fikir versin böylelerine…

  6. Ben bu işi yapanlarla oturup sohbet etmek istiyorum.Neden bilader bi anlat demek,hangi kafada olduğunu sormak istiyorum..

  7. bu tür bir yaklaşımda olan kişinin utanacak ar damarı da yoktur ki.. bak benden bahsetmiş blogunda diye mutlu olur zira…

  8. Benim anlamadığım, adamın blogunu takip edip de Footballove’ı etmeyen var mıdır ? Belki kendi çevresi. Yani kıyı da köşede kalmış bir blogu çok beğenip fikirlerini çalıp sen büyütebilirsin, acank zaten çok büyük bir blogdan neden çalarsın hele sen çok çok daha az okunurken. Bunu hiç anlamam işte.

  9. Bu yazıyı da almış sitesine, bot olma ihtimali arttı sanki:) Ama sizin sitenin kalitesini ortaya koyuyor bu Koray, bak sürekli birileri size özenip kopy paste’e yöneliyor. Allahtan orjinalini biliyoruz..

  10. ya yok artık! bu postu da almış hakikaten. inanılmaz bir sey bu ya! fotoğrafını çektim.. ibret için saklamayı düsünüyorum o sayfayı..

Yorumlar kapatıldı.