Zico da uzoya meze olmuş…

Daha bu sabah başlık atmıştım “Datolo artık Zico’nun yanında” diye. Yunanlılar beni bekliyorlarmış heralde ki ben başlığı attıktan 2 saat sonra Zico’yu paketlemişler.

Ligde 2. sıradasın, lider Panathinaikos’la aranda 7 puan var. Sezon daha uzun. Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmışın rakip Bordeaux. Zico’yu da zaten sezon başladıktan sonra Ketsbaia’nın yerine getirmişin. Ee biraz sabır be kardeşim.

Bu Yunanlılar bazı kararları uzo içtikleri masada alıyorlar galiba. Hiç acımaydı, sabırdı yok… Panathinaikos da Ten Cate’yi anlamsız şekilde kapının önüne koymuş, Hollanda’lı neden kovulduğunu anlayamadığını söylemişti.

“Zico da uzoya meze olmuş…” için 5 yorum

  1. ” zico Türkiye’nin başına gelirmi ? ” , “zico Türkiye’de” , “Son Dakika : Mahmut Özgener = Zicoyla Anlaştık.” , “Milli Takım Aradığı Teknik Direktörü Buldu”

    yarından itibaren gazete manşetleri olabilir..olsunda hatta anlaşsınlarda zico iyidir (en azından şuan adı geçenlerden)..
    hadi hayırlısı..

  2. Yazdıgın cevabı yenı gordum koko ama guzlmıs:) buarada zıco mıllı takımın basına gelse en cok mutluluk duyacağım yabancıdır hatta yegane ısım bıle olabılır.Tabı hıddınk vb utopık ısımlerı saymazsak.

Yorumlar kapatıldı.