Nazar boncuğu olsun

Guardiola göreve geldiğinden beri ilk defa bir kupada saf dışı kaldı. Sevilla’yı dün akşam deplasmanda Xavi’nin golüyle 1-0 yenmelerine rağmen ilk maçı Camp Nou’da 2-1 kaybettikleri için deplasmanda atılan gol muhabbetinden Copa Del Rey’den elendiler.

Geçen sezon alınan 6 kupanın ardından bu sene de herkes Barcelona’dan aynı şeyleri bekliyor ancak mümkünatı yok. Maçı izleyemediğimiz için fazla yorum şansımız yok ama İspanyol basınına göre futbol tanrıları Sevilla’nın yanındaymış. Guardiola maçtan sonra “eleneceksek böyle elenemelim ben takımımla durur duyuyorum, Sevilla’yı da tebrik ediyorum” demiş.

Barcelona kaybedince sevineni de çok oluyor tabii. Sevilla’lıların haklı sevincinin yanı sıra özellikle Alcorcon denilen 3. lig takımına bir önceki turda elenen Madrid’liler başkasının mikiyle zevk almaya bayılıyorlar…

“Nazar boncuğu olsun” için 4 yorum

  1. Guardiola çok doğru söylemiş, elenmenin böylesine diyecek hiçbir söz yok. Barcelona dün herşeyi yaptı, çabaladı ama direkler ama Sevilla’nın panter kalecisi geçit vermedi!
    Ibra ve Henry ikilisi ile başlamak ve Camp Nou’daki maçta çıkan yedek 11 bu sonucu hazırlayan en önemli sebeplerdir kanımca.
    Barça diğer kulvarlara daha çok yoğunlaşacak ve konsantre olacaktır inşallah.

  2. Messi ve lniesta maçı alabilmek için afedersiniz ama bir taraflarını yırttılar fakat olmayınca olmuyor..
    İlk maçta düzgün bir kadroyla maça çıkılsaydı belki bunlar yaşanmazdı.Neyse artık birşeyleri eleştirmek yersiz sonuçta kupa gitti..Yani 3 ün biri gitti kaldı 2..onlar için mücadele verilmeli..

Yorumlar kapatıldı.