Afrika Uluslar Kupasına gidecek olan Premier League futbolcuları

Afrika Uluslar Kupası 10 Ocak’ta Angola’da başlıyor;

Arsenal: Alexandre Song, Emmanuel Eboue Aston Villa: Moustapha Salifou Bolton Wanderers: Danny Shittu Burnley: Andre Bikey Chelsea: Michael Essien, Didier Drogba, Salomon Kalou, John Obi Mikel Everton: Joseph Yobo, Ayegbeni Yakubu Fulham: John Pantsil, Dickson Etuhu Hull City: Kamel Ghilas, Daniel Cousin, Seyi Olofinjana Manchester City: Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Kelvin Etuhu Portsmouth: Kevin-Prince Boateng, Nadir Belhadj, Hassan Yebda, John Utaka, Nwankwo Kanu, Aruna Dindane Stoke City: Mamady Sidibe Sunderland: John Mensah Tottenham: Sebastien Bassong, Benoit Assou-Ekotto Wigan: Richard Kingston Wolverhampton: George Elokobi

Manchester United, Liverpool, West Ham, Birmingham ve Blackburn’den ise giden yok.

“Afrika Uluslar Kupasına gidecek olan Premier League futbolcuları” için 4 yorum

  1. Portsmouth un haline acıdım.ligde bataklığa saplandıkları yetmezmiş gibi üstüne afrika 2010

  2. kader keita, afrika kupası ve dünya kupasından sonra fiyatını ve ününü 5 katına çıkartır…afrika kupası ve dünya kupasının ardarda gelmesi güzel oldu..

  3. @pako

    Vallahi takımı kurarken düşünselermiş. Adamların sadece bu oyuncuları değil bütün futbolcuları siyahi. 3-4 tane beyaz adam var. Büyük ihtimalle fizik gücüne dayalı bir takım kurmak istemişler ancak tutmamış. Bizde de Diyarbakır biraz yakın bunlara.

Yorumlar kapatıldı.