Şampiyonlar Ligi Çarşamba

Hayal kırıklığının sözlük anlamı bu sezonki Liverpool’dur. Şampiyonlar Ligi son maçında Fiorentina’ya 90’da gelen golle 1-2 yenildiler. Maçın sonucu bir şeyi değiştirmeyecek senin için Europa Kupasına gidiyorsun ama o müthiş taraftarına bir yenilgi daha tattırma! Neyse Fiorentina bu galibiyetle lider olarak gruptan çıktı. Lyon ise 2. sırada.

Barca ve Inter bu gece sürprize izin vermediler. Barca, Valdes’in hatasıyla 1. dakikada geriye düştüğü maçı Xavi ve Messi’nin golleriyle çevirdi. Messi’nin frikik golü dünkü Ronaldo frikiğine tokat gibi cevaptır. Barca lider, Inter 2. olarak gruptan çıktılar. Gökdeniz ve Kabze’nin Rubin’i ise Europa Kupasında.

G grubunda liderliği garantileyen Sevilla Rangers’ı 1-0’la geçti . Grubun diğer maçında Rumen ekibi Unirea Stuttgart deplasmanında 1 puan alsa ikinci tura çıkacaktı ancak Almanlar işi 11 dakikada bitirdi. Maçın skoru 3-1. Stuttgart ikinci turda, Unirea Europa Kupasında.

Zico’nun Olympiakos’u Arsene Wenger’in gençlerini Atina’da yendi ve 2. olarak ikinci tura çıktı. Grubun diğer maçında ise ucu bize dokunur bir olay yaşandı. Standard Liege AZ Alkmaar karşısında 90. dakika bulduğu beraberlik golüyle Europa Kupasına gidiyor. Bize dokunan uç mu? Standard’ın golü Milli kalecimiz Sinan Bolat’tan.

“Şampiyonlar Ligi Çarşamba” için bir yorum

  1. AZ’nin elenmesi ülke puanımız içinde faydalı olacak, bunun gene bir Türk tarafından sağlanmış olması da ayrı ilginç

Yorumlar kapatıldı.