Uyuttun be Fener

Normalde Fenerbahçe’nin maç yazılarını Muzo B yazar ancak kendisi Eskişehir maçını izlerken temposuz ve kötü oyunun kurbanı olarak uyuyakaldı. Tam maç hakkında kendisine birşeyler söylerken kendisi bana horlayarak cevap verdi.

Bugünkü Fener’in nasıl oynadığına ya da oynamadığına dair en güzel açıklama bu olsa gerek. Fenerbahçe çok yavaş oynuyor. Eskiden de yavaş oynardı ancak üst üste paslardan sonra patlama yapıp skora giderdi. Artık o da yok. Alex de durunca Fener zaten duruyor. Son 3 haftada 3. mağlubiyet oldu bu.

Bu maçta Fener’in muhtemelen puan kaybı yaşayacağını dün de yazmıştım ancak eksik Es-Es karşısında skor beraberlik olur diyordum. Fener hiç birşey oynamadı ve yenilmeyi hak etti. Yarın Bursa ve Galatasaray için liderlik şansı doğdu. Bursa’nın Kayseri’de işi zor ancak Galatasaray yarın akşam Sami Yen’de liderliği ele geçirebilir.

Bu arada Eskişehir çok ahım şahım top oynamadı ama taraftarı yine hiç susmadı. Hele Clint Eastwood‘u Clint Eastwood yapan “The good the bad and the ugly” adlı western filminin müziğinin melodisini söylemiyor mı; bayılıyorum…

“Uyuttun be Fener” için 3 yorum

  1. “Espana”. İspanya’da boğa güreşlerinde falan çalınan müzik.
    Ne Juvesi, ne Milanı…
    Esesim dünyaya bedel… Bu arada her yerinden öpüyorum Adem Sarı :))

  2. bir fenerbahçeli olarak maçta en çok zevk aldığım şey eses traftarının takdire şayan desteğiydi, hastayım eses taraftarına. keşke karşıyaka, sakarya, adana taraftarlarıda ligde olsa o zaman tadından yenmez bir lig olur, belediyelerde park falan yapsa

Yorumlar kapatıldı.