El Clasico’da sürpriz yok; Barca 1 – Madrid 0

Bu Guardiola gerçekten efendi adam. Demiş ki tüm dünya bu maçı izleyecek tam kadro çıkarsak izleyenlere ayıp olur, Madrid’i ilk yarıda dağıtırız o yüzden İbra yedek beklesin. Eee Madrid de ilk yarıda bundan yararlanmadı değil. İbra yerine ortada oynayan Henry çizgilere kaçınca pas trafiği son noktaya ulaşamadı. Madrid de aksayan Barcelona karşısında saman alevi gibi ara ara geldi. Hatta dünyanın en iyisi dedikleri maganda öyle bir gol kaçırdı ki saç baş yoldurttu.

İkinci yarı ise bu kadar avans yeter; İbra bir girsin de gereken yapılsın dendi. Nitekim İbra oyuna girdikten dakikalar sonra golü zımbaladı. Asisti yapan Alves‘in de ilk yarıda bizim kuaförzede Sabri’den farkı yok diye çok günahını almıştık. Kapak yaptı bize. Golün ardından Busquets‘in gördüğü anlamsız ikinci sarıyla gelen kırmızı kart oyunda pek de bir şey değiştirmedi. 10 kişilik Barca ve pas pas pas pas pas 11 kişilik Real’in etkili olmasına izin vermedi. Hatta son dakikalarda Lass‘ın kırmızı görmesinin nedeni Madrid’in pas ambalesi olmasıdır. Adama illallah geldi Xavi, İniesta ve Messi’den…

Madrid’de en çok şu Kaka‘ya üzülüyorum. Çok seviyorum kendisini ama yanlış takımda oynuyor. Maganda’yı 65’de oyundan alan Pellegrini’nin de Madrid basınından çekeceği var.

Benim için maçın yıldızı resimden de görüldüğü üzere Kaptan Puyol’dur. Çok önemli noktalarda çok önemli müdahaleleri oldu. Madrid beklediğimden iyiydi haklarını yemeyelim ama hala tek bir gerçek var; Barcelona’yı yenmeden kimseye mama yok!

“El Clasico’da sürpriz yok; Barca 1 – Madrid 0” için 6 yorum

  1. Mactan sonra dusundum aklima enteresan bir soru geldi.

    FIFA bir kural getirse ve dese ki Barcelona maclara 12 kisi cikacak ve 12. adam Bulent Akin olacak ve topa her mac en az 20 kere dokunmasi sart (boylece topu ona da vermek zorunda kalcaklar). Bu Barcelona icin hayirli mi olur sizce?:) 10 kisilik pas pas pas pas pasi gordukten sonra saygim bir kademe daha artti.

  2. magandayi cikarmamaliydi madrid skor her an degisebilirdi yane bu arada barcayi da puyol kurtardi yoksa baya bi yerlerdi…

  3. ronaldo kaçırdı ama messi’nin kaçırdığını cisse bile atardı be abi

Yorumlar kapatıldı.