Fener’i sis bastı

Denizli kazandı, Daum kaybetti.

Galatasaray maçının taktiğini başa sarıp tekrar denemeye kalkan Daum’du. One-size-fits-all olmadı tabii.

Emre’nin başına Almanernst’i dikmişti Mustafa Hoca. Emre defanstan top almaya gittiğinde bile Fenerbahçe yarı sahasının ortasına kadar takip edip baskı yapması, Beşiktaş’ın maçı kazanmasının en önemli sebebidir kanımca.

Zaten son deplasmanlarda (bkz. Antep, Kayseri) yumoş olan ağır aksak semaver Fener, en sağlam deplasmanda sertliğe ve enerjiye mağlup oldu. Evet, Kaptan İbo’nun Gönül’e arkadan tıkladığı pozisyon çalınsa, Alex direğin içine nişanlasa iş başka bir hale dönebilirdi.

Dönebilirdi de Fink’in hayatının–bıraaaaaaaaaak!!!–golüne, Bobo’nun da Drogba style golüne şapşapka.

Lig resetlendi. Umarım dersler alınır, önümüze bakılır.

BJK’ya bir uyarı benden yalnız. Zafer sarhoşu Manchester’a gidersen fena çarpılırsın, aman dikkat.

“Fener’i sis bastı” için 5 yorum

  1. ne kadar iyi oynadigimizi dusunursek dusuneyim, fener santrafor olmayan bir santraforla oyuna baslayarak, hele bu adamı bi de kazım gibi bi adam olarak belirleyerek maca zaten yenilmis basladı.

  2. fenerliler hakemden sikayetci Bize karsi ofsayt goll beles penaltiyi alirken hayat güzeldi deyil mi
    bu kazimdan adam olmaz terbiyesisin önde geleni üstelik bu utanmaz Milli formayi giyor milli forma bukadar ucuz mu?

  3. Yasin’cim. Biliyorum, fener maglubiyetleri acitiyo ama burada da o macin Bal gibi penalti pozisyonunu konusmayalim istersen.

    Kazim’a gelince Sarrbi yillardir ana avrat duz giderken, Ardacik anani seyederim adam ol diye christian’a yururken onlara da yakistiriyor musun milli formayi?

    O sahada oynarken fitilin atip sen de ben de hepimizin kufur etmesi mumkun. Ama sen ille de Fener’li diye Kazim’i boyle asmasan iyi olur. Renk korlugu hepimize zarar.

  4. BJK – FB maçının analizinin yapıldığı yazının altında iki kişinin FB – GS atışması saçma olmamış mı? Yıllardır basının pompaladığı nefret hakikaten duyarlı duyarsız bütün Galatasaraylılarda da Fenerbahçelilerde de işe yaramış. Maç oynanalı haftalar oldu, hala her hatalı kararda o maça dönüyor zihinler.

    Muzo B… Yorum yayınlamamak ayrıca tartışılacak konudur, ama seviyeyi bu şekilde düşürecek yorumları yayınlamamak ya da en azından bu şekilde cevap vermemek bence çok daha kral bir tavırdır. Yani benim fikrim bu yönde…

    saygı sevgi…

Yorumlar kapatıldı.