Tek golle Dünya Kupası yolcuları

Dünya Kupası playoff maçları sonuçlandı ve Güney Afrika yolcuları hep tek golle belli oldu. Stade de France’da 90 dakikayı 1-0 önde kapatan İrlanda, uzatmada Thierry Henry’nin ofsayttan elle kontrol edip Gallas’a attırdığı gol ile evde kaldı. Fransa’da bir Anelka var başka da bir numara yok. Domenech hala nasıl o takımın başında ben anlayamıyorum.

Sudan’da oynanan Cezayir – Mısır savaşında maçında Antar Yahia’nın boru golü Cezayir’i kupaya taşıdı. Rusya’nın Hiddink peri masalı Slovenya’nın elinde son buldu. Orası da 1-0. Golü atan Zlatko Dedic. Hiddink bize gelir mi şimdi?

Rusya’nın komşusu Ukrayna ise güzel futbolun en önemli temsilcilerinden biri olan (!) Yunanistan karşısında–bilin bakalım kaç kaç–yenik düştü ve tısspor.

Ve hadi gözümüz aydın, maganda da Dünya Kupası’na gidiyor. Bosna evinde Meireles’in golüyle mağlup oldu. Olan da bize oldu.

“Tek golle Dünya Kupası yolcuları” için 5 yorum

  1. en çok cezayir’e sevindim. irlanda’ya yazık olmuş. hatırlarsan maç öncesi sana demiştim muzo fransa elenebilir diye direkten dönmüşler. rusya beni çok şaşırttı, hiddink gerçekten gelir mi bilmiyorum ama gazete sayfalarında çıkacak haberleri şimdiden görebiliyorum.

  2. Platini vermiş emri adamlarına. Hakemler hizaya girmiş. Emek hırsızlığından başka bir şey değil. Rezalet ! Ayrıca Yunanistan tarzında futbol oynatılmasının yasaklanmasını istiyorum. Ayrıca Rusya’ya üzüldüm ancak Hiddink’in gelmesi durumu sevindirici, ayrıca Maganda döktürecek 🙂 Cezayir’e de helal olsun…

  3. böle bir ortamdan çıkmış cezayirin fransa ile aynı gruba düşmesi durumunda oynanacak maçı çok merak edioruumm..

  4. Barcelona antipatim var, Henry’de onlardan biri, artik o da antipatik..

Yorumlar kapatıldı.