Wolfsburg belki büyük takım değil ama senden iyi takım hocam

Mustafa Denizli maçtan 1 gün önce “Wolfsburg büyük takım değil ama iyi takım”, maçtan 3 gün önce ise “biz Wolfsburg’u burada yeneceğiz” demişti.

Bu işlerin lafla olmadığı bu akşam görüldü. Sahaya çıkacaksın yeneceksin sonra “iyi bir takımı yendik” diyeceksin. Bak Almanlara çıktılar çatır çatır top oynayıp 3 atıp gittiler. Senin takımındaki Almanlardan bir tanesi Ernst, maç öncesi motoru bozmuş kadrodan çıkarılmış diğeri Fink ise, sahada ama keşke bu da motoru bozsa da oynamasa dedirtecek bir performans sergiliyor. Takımın diğer elemanlarına girişmiyorum bile. Serdar Özkan, Uğur İnceman diye bir başlasam sonu gelmez.

CSKA Moskova da Manchester’dan puanla döndü. Bundan sonra Avrupa’da devam etmek için işin çok zor Mustafa hocam çok. Rakip iyi mi kötü mü diyeceğine ben nasıl daha iyi olurum diye düşünsen daha iyi olacak sanki…

“Wolfsburg belki büyük takım değil ama senden iyi takım hocam” için 5 yorum

  1. bnm asıl dikkat çekmek istediim, bu adam fb ile ”0” çekerken 6 maçta 3 gol atmasıydı. şimdiye kdr bjk de 1 gol attı, oda uzatmalarda ekrem dağ ile. Hatta dur olmadı bidaha yaziim,büyük harfle; EKREM DAĞ İLE.!.üstelik sawunması iii denilen takım 6 gol yedi.. hocam sen şimdi etrafta irlandalı fln arama, paşa paşa al tazminatı, uza.. iran’a tatileee.

  2. Mukemmel bir yorum …. Geçen sene Türkiye 1. ligi, şimdiki adıyla Super ligin en verimsiz ve temposuz, rekabetin alt seviyede seyrettiği bir sezonda ipi göğüsleyen bu takımmı yanılttı hocayı, yoksa futbolcularda yetenek sınırını geçtimde tabiri caizse ”Eye Of The Tiger” mı yok oldu acaba ?

  3. koray fink kötü mü oynadı?ernst kadar olamadı belki ama bizim topal-sarp-ayhan üçlüsünün son haftalardaki performansının kat kat üstünde oynadı bence. fink-sivok-ferrari azıcık da bobo,e tabi koca takımda 4 kişi oynayınca 3 yersin kendi evinde olsa…ayrıca çarşı’ya da değinmek lazım “yeter artık demirören” doğru ama sen de yettin attık çarşı.her yenilen golden sonra bunu söyleyip rahatlıyorlar!

  4. Bence de Fink iyi oynamıştır veya diğerleri çok kötü olunca Fink iyi görünmüştür burası tartışılabilir ama Fink kötü futbol oynamadı dün akşam.

    Beşiktaş Ferrari harici iyi transfer yapmadı, takım sene başından beri bir kere taraftarını memnun edecek oyun oynamadı. Performans beklenen Yusuf, Tabata, Tello, Nihat, Bobo sene başından beri formsuz. Hücum yönün bu kadar kötüyse iyi bir oyun beklemekte iyimserlik olur.

    Sihirli değnek yoksa Beşiktaş taraftarı zevksiz, tatsız, tutsuz az gollü maçlar izlemeye devam eder.

  5. @il capitano; evet belki fink beşiktaş adına sahanın en iyilerindendi ama kaç kişi iyi ki fink var demiştir bilemiyorum. topal-sarp-ayhan üçlüsüyle karşılaştırmak pek doğru gelmiyor bana oyun içindeki yükümlülükleri ve kendilerinden istenenler çok daha farklı. 3 yediğin maçta sivok ve ferrari’nin takımın en iyileri olmaları daha da iç acıtıcı o yüzden onlara değinmeyelim bile bence.
    çarşı konusunda haklısın ama bi düşün gs’nin başında demirören’in olduğunu 5 attığın maçtan sonra bile yeter git artık diyebilirsin:)

Yorumlar kapatıldı.