Bu kadar zor olmamalı

İlk olarak şunu söyleyeyim; ben uzun zamandır bir maçta bu kadar stres olup diken üstünde maç izlememiştim. Maçı 4-3 kazandık ama bendeki his sanki berabere kalmışız gibi.

Antep’ten gelen son dakika golünün ardından bir de 2-0 öne geçince Kadıköy hesapları herkesin zihninde iyice belirdi. Ancak beklenmeyen ve saçma sapan yenilen goller sonrası tribün ve tv başındaki bütün Galatasaray taraftarları neredeyse enfaktüs geçirecekti.

Kendi sahanda 4 tane gol atıyorsun ama maçın sonunu dualarla geçiriyorsun. Yenilen ilk gol duran topu takip etmemek, ikinci gol Ayhan’ın ultra topuk pası girişimi ve 3. gol ofsayt taktiği yapamama gibi basit hatalarla geldi. Bal yapmayan arı gibi olan Trabzon’u cesaretlendirdi. Böyle hatalarla hem haftaya Kadıköy’de hem de diğer haftalarda işimiz hiç kolay değil. Defansif anlamda daha çok yol katetmemiz lazım.

Sezon başlamadan hep söylemiştik. Bu takım için, bu sistem için sabretmeye ihtiyacımız var. Sabır, sabır, sabır…

“Bu kadar zor olmamalı” için 2 yorum

  1. galatasaray da herkes hata yapıor. bireysel hata yapmayan yok.. beceriksizlik diz boyu. birde şu arda ne zmn kesilecek. kötü oynuo yawaşlatıo. brzcık dinlenmeli..

Yorumlar kapatıldı.