Bu fikstür ne olacak peki?

Ankaraspor’un küme düşürülmesinin ardından her gün ortaya yeni sorunlar çıkacak gibi gözüküyor. Ligin 17 takımla kör topal devam etmesi zaten ligin havasından çok şey götürecek.Ankarasporlu futbolcuların haline ne olacak? Bundan önce oynanan maçların sonuçları ne olacak? Ankaraspor ilerde tekrar 1. lige çıkarsa ne olacak?

Benim kafamı en çok karıştıran olaylardan biri de fikstüre yeni bir düzenleme yapılıp yapılmayacağı. Çünkü Ankaraspor ile oynaması gereken takımlar o haftayı bay geçtikten sonra dinlenmiş olarak Beşiktaş’ın karşısına çıkacak ve bu Beşiktaş için ciddi bir dezavantaj olacak. Dinlenmiş takımlar en azından Aralık ayına kadar hafta içi Avrupa kupası mücadelesi yapan yorgun Beşiktaş’la oynayacak.

Beşiktaş adına ciddi bir adaletsizlik var. Federasyonun konuya el atması şart ama atarlar mı? Sanmam…

“Bu fikstür ne olacak peki?” için 11 yorum

  1. bgn saat 14.00 te bi basın toplantısı warmış. bakalımm bu sefer ne açıklayacaklar. tff dediin butun sorulara cwp getrmesş lazım. ama dediim gbi ise bjkye bayyaa bi haksızlık olucak..

  2. Bank Asya da çok karıştı bu arada. Bütün takımlar +1 maç yapacaklar fakat nasıl araya sokacaklar Ankaraspor’u Sonuçta fixstür belli Ankaraspor hafta içi mi yapacak herkesle maçını ?

    Bence tekrar çıkarsa Ankaraspor ki zor olur artık, bu sefer satılır, adı değişir vs…

  3. @Selocan24 Bildiğim kadarıyla Ankaraspor bu sene maç oynamayacak. Dolayısıyla Bank Asya’da takımların +1 maç yapmaları sözkonusu değil…

  4. Kendime cevap vereyim. Bu sezon oynayamayacakmis Ankaraspor Bank Asya’da gelecek sezon oynayacakmis ve bu sene Super Ligden 2 takim dusecekmis. Ayrica her takim Super Ligde 3-0 galip sayilcakmis bununla beraber Besiktas 7 gole cikmis oldu 🙂

  5. Sagolasin Onur ben de simdi dinledim hatta senin yorumunu gormeden cevap yazmisim kendime kusura bakma:)

  6. Futbolcularada 15 gün transfer için izin veriliyormuş. Ama bence en komik karar Türkiye Kupasıyla ilgili olan. Ankaraspor bu sezon sadece Türkiye Kupası maçlarında oynayacakmış. Futbolcularını satarsa kiminle oynayacak Türkiye Kupasını ya da sadece kupa maçı oynamak için mi çalışacaklar? Futbol tarihinin saçmalıklarından birine şahit oluyoruz. Ayrıca seneye Ankaragücü küme düşse diyelim o zaman ne olacak Ankaraspor 2. lige mi düşecek? En sonunda halı sahada oynayacak adamlar :-)))

  7. Kasımpaşa’ya yaradı bu olay 😀

    şimdi Ankaraspor-GS maçı 0-3 tescillenince o maçta gol atan Kewell ve Nonda’nın golleri güme mi gitmiş oldu ?
    Nonda hala 6 golde mi, 5 gole mi düşmüş oldu ?

  8. bence takimi degil bu takimi bu hale getirenlere omur boyu men getirmeleri daha mantikli olurdu

  9. @matthias

    Yok ustam goller geçerli sayılacakmış onu açıkladı bugün federasyon. Yani silinmeyecek gol atanlar.

Yorumlar kapatıldı.