Ne derbi ama!

Manchester derbisinde gülen taraf 90+5 golüyle United oldu. Bütün maç United kaçtı City yakaladı. Zaman bitmese City belki yine yakalardı ama sonradan oyuna giren Owen noktayı koydu. 4-3!

Bellamy‘nin özellikle ilk golü inanılmazdı. Fletcher hayatında ilk kez bir maçta 2 kafa golü birden attı. Tevez haliyle bütün maç ıslıklandı. Bir topu direkten dönse de pek varlık gösteremedi. City defansı bireysel olarak çok iyi ancak yan toplarda adam paylaşamıyorlar ve ceza sahası önünde rakibe topla oynamaları için çok fazla alan veriyorlar. Özellikle 55’le 80. dakikalar arası oynadığı futbolla maç United’ın hakkıydı diyebiliriz. Berbatov‘un 2 kafasını Given inanılmaz çıkardı.

Bana göre maçın yıldızı ne son dakika golünü atan Owen ne de ikişer gol atan Bellamy ve Fletcher. Yılların tecrübesi Giggs 3 asistle tek kelimeyle harika oynadı. Richards, Wright-Phillips ve Ireland‘ın belini kaç kere kırdı sayamadım. 36 yaşında belki hızını kaybetti ama hala çok dengeli ve aklını kullanarak oynuyor. Alkışı ve saygıyı hak ettiğini her defasında bir kez daha gösteriyor.

“Ne derbi ama!” için 4 yorum

  1. ryan giggs, ryan giggs, running down the wing,
    ryan giggs, ryan giggs, running down the wing,
    feared by the blues, loved by the reds,
    ryan giggs, ryan giggs, ryan giggs.

Yorumlar kapatıldı.