Bu mudur yani?

Sen kaç zamandır bu maçı bekle, bırak gol olmasını neredeyse doğru düzgün pozisyon bile olmasın.

Barcelona bildiğimiz gibiydi. Daha çok pas yapan ve topa daha çok sahip olan taraftı. Orta sahada fiziksel üstünlüğü Inter’e kaptırmamak ve duran toplardaki boy ortalaması açısından Iniesta yedekti. Toure ve Keita ikilisi orta sahada iyi iş yaptı. Yanlız birisi Keita’ya topa vurmayı öğretsin ayar etti dün akşam.

Mourinho ise utanmasa forvet de bile ön libero oynatacaktı. Solda açıkta ön libero özelliklerine sahip Muntari. Bu arada kendisi kesin oruç tutuyor. Her halinden belliydi. Yanında Motta, Zanetti ve Sneijder. Tamam Sneijder bi’ nebze olsun daha hücumcu ama o da ilerleyen dakikalarda yerini Santon‘a bıraktı ve Chivu Sneijder’in boşluğunu doldurdu.

Eto’o ve Ibrahimovic için ise söylenecek pek bir şey yok. İkisi de vasattı dün akşam. İkisinin de birer gol attıktan sonraki gol sevinçlerini görmek isterdik ama olmadı. Camp Nou‘daki maçı bekleyeceğiz…

“Bu mudur yani?” için 3 yorum

  1. Evet mourinho baya savunmayı düşündü.Ama Sneideri çıkarıp santonu alırken muntari yi çıkarıp stankovici de aldı.Bu da hücum değişikliği sayılır ama maçın sonlarında yaptı galiba bunu tam hatırlamıyorum basket maçına bakıyordum :).

  2. Herşey bir yana dün Ertem şener yine rezaletti
    -hücum faul
    -ibrahimoviçin bilmem kaç doğumlu model eşi
    -mourinhonun parmağı
    -ibrahimovic; soğuk ve sıcak iklimin mükemmel karşımı
    -sneider ordan iyi vuruuuur… iyi vuramıyorrr
    -materazzi italyanların hırçın çocuğu(ne çocuğu)
    -davide santon için jose mourinhonun bebeğim dediğini öğrendik
    -zanetti inter´in savunma avukatı gibi
    -ibrahimoviç saçlarından rahatsız gibi
    -xavinin ayaklarını bilgisayar kontrol ediyor

  3. – eto’o sıcak çöllerin en soğuk golcüsü…
    bunları oturup çalışıyor olsa gerek. şu şampiyonlar ligi maçlarını adam gibi anlatabilen bi’ spiker yok star familyasında.

Yorumlar kapatıldı.