Turkcell Süper Lig piç oldu

Ankaraspor’la Ankaragücü’nün birleşmesi konusunda çıkan olumsuzluklara ilişkin karar TFDK’dan çıktı. Disiplin Kurulu Ankaraspor’un ligden düşürülmesi kararını aldı.

Turkcell Süper Lig 17 takımla yola devam edecek. Her hafta bir takım boş geçecek. Bu haftaya kadar Ankaraspor’la karşılaşmış olanlara geçmiş olsun. Puan kaybedenlere de 3 puanları iade edilir diye umuyorum. Ankaraspor’lu futbolculara da yazık oldu. İster istemez hepsinin piyasası düşecek…

“Turkcell Süper Lig piç oldu” için 4 yorum

  1. oynanan maçın skoruunun deiştirilliip 3 puan werilmesi saçma olur, oynanan maç oynandı. yapılan dorudur ama ozmn oftaş’a nie werilmedii bu ceza.. hakkateen başlıktan bile anlaşılıo, daha bişi sölemeye gerek yok. bi kez olsunda adam gbi bi sezon geçiremioruz.. kulüpler birliğiinin de sessiz kalması garibime gidio. bunun hakkında da bi fikir beyan etmiceklerse ne şeyime oradalar anlamıorumm..

  2. Benim anlamadigim bu karar nasil bu kadar cabuk alabiliyorlar. adamlara gecen hafta takimi satin diye talimat gectiler. 4 gunde koca klubu nasil satmalarini bekliyorlar?

  3. burası Türkiye dedirten bir olay.Ankaraspordan Ankaragücüne giden oyuncular var.Onlar temizmi şimdi.Ankaragücüne neden ceza yok.Ayrıca ligden 1 takım düştügüne göre 2 takımmı düşecek sezon sonunda onuda belirtmemiş tff nin sitesinde.Bankasyadan 4 takım çıkma durumu olursa lige daha çok asılır ordaki takımlarda.Neyse futbola siyasetin karışmasından huzursuz olan bir futbol sever olarak iyi oldu diyorum.Darısı Keçiörengücü ve Ankarademirspor a malüm onlardada gökçek aşiretinin diger el altı takımları.yakında 2.lige ordanda bankasyaya dogru çıkacaklar gibi görünüyorlar.

  4. Aslında Gökçek Jr. un aldığı ceza hariç , herşey ayarlandığı gibi oldu… Hedeflenen futbolcular Ankaragücünde… Birleşme tamam yani aslında! Birleşmeden sonra Ankaraspor’u kendi haline bırakmıycaklarmıydı? Ahanda küme düştü bırakmış oldular… Göstermelik bi ceza işte….

Yorumlar kapatıldı.