Mücadelenin karşılığı // Bursa 0 – Fener 1

İyi oynamadan ama çok mücadele ederek hem Bursa’yı, hem Deniz Çoban’ı yendik. Bursa Kasım 2008’den beri evinde kaybetmiyordu ve bu sene ligin can yakacak ekiplerinden biri olacağı konusunda herhalde benimle aynı fikirdesinizdir.

Böyle bir deplasmanın üstüne sarı kart silsilesini de koyun, buradan çıkmak kolay iş değil. Diyarbakır’dan sonra bunu da becerebildiği için bu takımı kutlamak lazım. Geçen sene sünger gibi olan takım, bu sene taş gibi mücadele ediyor.

Alex’e 5000’inci defa saygılar.

Yola devam…

“Mücadelenin karşılığı // Bursa 0 – Fener 1” için 12 yorum

  1. bülent uygunla tek aynı fikirde olduum şey bu adamın hakem diil anca çoban olabileceği. adam fbyi katletmeye mi çalıştı naptı anlamadım. bursayıda tuttu diemem ama fbye bi garezi war o kesin. ii bi galibiyet aldılar ve busene, sonunda, yne, yeniden fb ile biz kapışıcazzz. ligin açık ara en ii 2 takımı, adaletli bi yıl olacak..
    fb alexe fazlasıyla bağımlı hale geldi ama her ne kdr bu adamı sevmesemde kesinlikle alexiz fb düşünmek bi günah..

  2. Oy oy oyy..

    Bugün neler öğrendik:

    – Hakemin üstüne yürümek serbest
    – Hakemi itmek serbest
    – Hakeme omuz atmak serbest
    – Hakeme ayar vermek serbest, vücut diliyle kafan çalışmıyor mu demekte serbest

    ve bütün bunlar Lugano’ya gösterilen sarı kartla başlıyor..Masum pür-i pak Lugano’cum..

    Hee zamanında bizde yapmadık mı bunları,mutlaka.. Ama bugünde böyle oldu dostlar ya! Kırmızıyı evde unuttu bu kadar basit..

    Hakemi mi de mi yendiniz , nope..

    Alex’in sol ayağı kafası derken bir de sağ ayağı çıktı başımıza ne diyelim, alkışların büyüğü kaptana..

  3. hayır formadaki sarının yanında kırmızı varsa hakeme itiraz serbest
    bu kısmı anlamak güç

  4. 1- Lugano ve rakip ortadaki topa aynı anda aynı şekilde ayaklarını uzatıyorlar. Luganoya sarı kart
    2- Bilica Sercanla ikili mücadelede topa sert oynuyor. Rakibe kasti herhangi bir hareketi olmamasına rağmen Sercan tekmeler atıyor. Hakemin gözüne perde iniyor.
    3- G.Gönül sağdan çizgiye iniyor‚arka direğe hareketlenen Guiza A.Tandoğan tarafından indiriliyor. Hakemin gözüne perde iniyor.
    4-Alex rakibine hiçbir müdahale etmiyor. Hakemin gözü önünde hakem faul veriyor. Ardından gelen itirazlara 2 sarı kart.
    5-Bursa´nın yakaladığı nadir pozisyonlardan birinde Rok mudur Rak mıdır direk pozisyonun içerisinde olmasına rağmen yan hakem bayrak kaldırmıyor. Oluşan karambolde Bursalı İvan´ın topu auta çıkıyor.
    6-G.Gönül ve Bursalının mücadelesinde Gökhan yerde‚ hakem faulü vermiyor bu karar doğru. Devamında 1 metre auta çıkan bir topa korner veriyor.
    7-Dos Santos yarım arkadan yaptığı ilk faulünde sarı kart görürken benzeri 4-5 pozisyonda Bursalı oyunculara kart yok.
    8-Daha aklıma gelmeyen Fenerbahçe aleyhine verilen kararlar…

  5. Hakemi de yendik = Hakemi bir guzel dovduk ?

    Benim gordugum Lugano’nun sari kart pozisyonunda Fenrbahceli oyuncular hakeme yapmadigini birakmadilar. Iteklediler, elini indirdiler etc. Bu tip hakemleri direkt silmeleri lazim. Su anda hicbir otoritesi kalmadi Deniz Coban’in.

    Erman Torglunu hic sevmem, hep salak seyler soyler, sov yapar. Ama bu hafta iyi soyledi. Yiyorsa bu hareketleri Twente macindaki hakeme yapsaniza … Fenerbahce 2000’lerin Galatasaray’ina donmeye basladi hakeme tutumu acisindan. Oldu olacak Sabri’yi de transfer etsinler.

  6. “Hakemi de yendik” yorumu olmamis. Selcuk Yula’ya mi ozendin yazida.

    Hakem kotu olabilir, cogu zaten kotu. Bu blogda daha kaliteli yazilar gormeye alismistim.

  7. “Hakemi yendik” yorumu onumuzdeki ve onunuzdeki maclarda olacaktir muhakkak, ama hakkinizi bu mactan yana kullanmayin bence.. Ne katledilen maclar gorduk, hakem iyiydi asla demiyorum da, fenerli topcu arkadaslarimizda da hirsin verdigi bir sikinti vardi.. Uzun zamandir bir deplasmanda Fenerli arkadaslarimiz bu hirsi goremedigi icin hakem on plana cikiyor..

    Bu arada macla ilgili yorumu Ali Koc mactan sonra cok duzgun bir sekilde yapti..Adam gercekten yoneticiligi biliyor..

  8. Sıradaki gelsin…(sanıyorum belediye-ts’den yarım düzine yiyen)

  9. Bazi maclar vardir, rakibi de, tribunu de, zemini de, hakemi de yenmen gereken. Onlardan biriydi ve hepsini de yendik.

    İlla yazdiracaksiniz ama hakem ko-tuy-du. Hem Fener’e hem Bursa’ya kotuydu. Santos’un ofsaytini es gecti, bir de ustune korner verdi. Yan hakemin aut dedigi iki metre autu kornere cevirdi falan. Orgazmik kartlar falan. Hic kontrol edemedi olayi.

    Bir kere daha soyleyeyim: Hakemi de yendik!

  10. gökhan gönül’ün gördüğü sarı kart 6sı arasında en saçma olanıydı.lugano’nun adı çıkmış 90a inmez 80e, lugano mu tamam hemen sarı kart.manisayı da bursa yıda, fena tersledik.

Yorumlar kapatıldı.