Robinho aşka gelmiş

Robinho Barcelona’da oynama isteğini açıkca dile getirmiş. Haklı tabii her futbolcu Barcelona’da oynamak ister. Mark Hughes bu işe ne diyecek peki? Ben pek ses çıkaracağını ve Robinho’yu kulübeye çekeceğini sanmıyorum. Tevez filan da sakat. Robinho elindeki en önemli silah.

Robinho Barca’ya gelse ne yapar? Yaşı ilerleyen Henry’nin yerine cuk oturur. Real Madrid’de bu adam zamanında bizdeydi diye ağlar.

“Robinho aşka gelmiş” için 4 yorum

  1. koray ,bugun 3 buyuk gazetede hamitin 2010-11 sezonu ıcın gs ıle on prtokol ımzaladıgı yazıyor, dogrulugu ne kadar bı bılgın var sa paylas bızımle,bonservıs parası odenmeden kesın olarak anlasmıs dıye haber yapmıslar…

  2. kontrati bitmeden ocak ayindan evvel birsey imzalamamistir herhalde. chelsea’nin taze basina gelen transfer yasagi, man city ve utd’nin bu konudaki problemleri bu kadar goz onundeyken, yapilacak is degil onceden protokol falan.

    benim gorusume gore seneye sampiyonlar ligine direk giden (bkz. sampiyon olan) kimse hamit o takima gelir.

  3. @sinan; temmuz ayinda hamitle gorusuldu ama hamit en az 1 sene daha avrupa’da oynamak istediğini soyledi. onumuzdeki sene olur demis ama herhangi bir imza soz konusu değil.
    benim bildigim bu:)

Yorumlar kapatıldı.