Arda & Tuncay Co.

Bildiğiniz Türk Milli Takımı. Dandik hatadan kuyunu kaz. Sonra kuyudan yukarı tırman.

10 PRINT “EYVAH!” 20 GOTO 10 RUN*

Defansta şaka gibiyiz gerçekten. Bu durumda orta sahada klasik bir DM rolünde adam olmamasının payı büyük. Emre tek başına, biraz Hamit’in yardımıyla orayı çok iyi idare etti. Kazım maça çıkmayı unutmuştu galiba. O çıkmayınca Gökhan Gönül de gözükemedi.

Ama gözükmelerine pek gerek de kalmadı. Çünkü Arda ve Tuncay döktürdüler. Arda gerçekten World Class. Tuncay ise Stoke mtoke tarak konusu oluyor bazılarına ama her geçen gün üzerine koyuyor. Hücumda bu ikilin başı çekmesiyle, Brezilya’nın bile tek attığı kapananmaster Estonya’ya dört tane taktık. Sercan’da fena ortalık karıştırıyor, hakkını vermek lazım. Ardı ardına akıllı koşular…

Mucizeye 1 gitti, 3 kaldı. Tam işte buraya bir parantez. Şu an Milli Takım’ın içinde bulunduğu bu durumda başında Fatih Terim’den başkası olsaydı, medya o teknik direktörü dar ağacından alıp çarmıha, oradan alıp sırata gönderiyordu. Kapa parantez.

“Arda & Tuncay Co.” için bir yorum

  1. Ben öncelikle böyle kritik maçlar oynarken ve Kadir Has stadının zeminin bu halde olduğunu bile bile bu stadda maç oynatanları tebrik ediyorum.
    Ayrıca Kazım’ın maçın başından itibaren hiç oynamaması ve göbekte Emre’nin bütün maç tek başına oynamasına göz yuman Fatih Hocayı da kınıyorum. 2008’de Hamit’i sağ açığa aldıktan sonra ki çevirdiğimiz maçları birkez daha hatırlatmak isterim. Belli bölgelerde belli oynucular kendilerini daha rahat hiisediyorlar. Örn. Hamit sağ çizgi, Arda sol çizgi, Nihat santrafor gibi. Milli takımda bence böyle fantazilere gerek yok.
    Oh be rahatladım akşamdan beri anlatmak istiyordum hanımda ilgilenmiyor benimle. Söyledim rahatladım. Saygılar…

Yorumlar kapatıldı.