Ufuk Ceylan Galatasaray’da?

Daha kulüpten resmi açıklama gelmedi ancak bütün spor siteleri Manisaspor kalecisi Ufuk Ceylan’ın 750.000 euro+Yaser Yıldız karşılığında Galatasaray’a transfer olduğunu yazıyor.

Ufuk’un geldiğine mi sevineyim yoksa Yaser gitmesine mi bilemedim. Leo Franco‘nun arkasında ne kadar şans bulabilir emin değilim ama ilerki yıllar için ümit vaadediyor. Mutubet‘in de dediği gibi İstanbul gece hayatından uzak dursun. Çeşme gecelerinde kendisini görmüşlüğüm vardır. İstanbul hiç bi’ yere benzemez bozar adamı.

Edit: Başlıktaki soru işaretini kaldırabiliriz. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre, Yaser, Mehmet Güven ve Orkun karşılığında Ufuk Ceylan Galatasaray’da.

“Ufuk Ceylan Galatasaray’da?” için 12 yorum

  1. @koko, bi yanlışlık war çnkü yaseri ankaragüücü aldı..

  2. Su Mehmet Guven i de hayrina bi takima verseler,

    Takimda kalicak sacma sapan bi sekilde kadroya giricek diye cok korkuyorum acikcasi

  3. resmi siteden gelen açıklama yaser mehmet güven orkun bonservisleriyleriyle manisaya verilmiştir ayrıca necati ateş sözleşmesi fesh edilerek antalyaspora transfer olmuştur

  4. Resmi sitede aciklanmis, Yaser, Mehmet Guven ve Orkun’un bonservisleri verilmis Manisa’ya. Ek olarak bir meblag yazmiyor ama tahminen vardir. Necati’nin de sozlesmesi karsilikli feshedilmis ve Antalyaspor’a gitmis.

    Transfer de guzel hamleler yapiyor olsak da Necati ve Lincoln’u satarken daha iyi pazarlamamiz lazimdi ve fena olmayan bir para alabilirdik diye dusunuyorum. Aykut’a uzuldum, en azindan Manisa’ya gider oynar derken 3. kalecilige dusmus, herhalde devre arasinda bir takim bulur. Bu tip giden oyunculardan bize karsi oynarken korkarim umarim basimiza is acmazlar.

  5. orkun-yaser-m.güven-necati: tüm nefret ettiğim futbolcular gitmiş, çok mutluyum şu an :))

  6. oo yeaa
    yaser, güven, orkun, yaman, karan, necati.. hepsine yol verdiler yapılan transferlere sevindiğim kadar bu oyuncular gönderilmesine seviniyorum (:
    + CM 2010’da GS’ye alacağım muhtemel oyunculardan biriydi Ufuk beni bu külfetten kurtaran yönetime ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum (:

  7. tabata nın külfetiyle ufuk un külfeti arasında bir fark yok bence.. hatta yaser gibi gencecik oyuncuyu vermişsin.. 3 topçu+1 milyon euro deniyor.. bence büyük bir mebla.. paraya insandan daha fazla bi değer verilen bu ülkede sadece “tabata” transferi konuşulur.. insandan kurtulunca daha bi sevinilir..

  8. insana da değer verilir fakat verdiğimiz oyuncuların toplamı 1 futbolcu ancak ediyor,belki orkun diyesim geliyor ama o da mental olarak yetersiz.Birde yaser eğer iyi olsaydı yeterince Rijkaard ona da şans verirdi ancak ilk tobol maçından beri ortalarda yok demekki sorunda yok.

  9. @husalb, hangi takimlisin,hic bu oyuncalirin 5 ten fazla macini izledin mi bilmiyorum ama o uc oyuncudan tabiri caizse bi si..m olmaz. O yuzden birak o oyunculari takasta kullanmayi sadece maaslarini vermemek bile Galatasaray icin bi kardir. Bide anladigim kadariyla sadece uc oyuncu vermisiz, 1 milyon euro yok.

  10. @husalb

    Galatasaray’ın kasasından çıkan para 1milyon euro. Türkiyenin gelecekteki milli file bekçisi Ufuk Ceylana karşılık verilen futbolcular : Orkun Uşak. 4 kalecimiz olamayacağına göre Ufuk hem daha genç hem daha iyi olduğuna göre çok mantıklı. Yaser : Caner’i zaten almışsın Yaser hiçbir zaman parlayamamış bir Galatasaray’lı, oynatmayacağın adamı takımda tutarak neden kalabalık yapasın ? çok mantıklı. Mehmet Güven : Bu adam zaten sadece Alt yapıdan diye bu kadar fırsat verildi yoksa Manisa’da bile ilk 11’e giremez. Peki ne oldu ? Şu oldu; Galatasaray Kadrosunu 25’e indirdi ve bütün sezon işine yaramayacak oyuncuları işine çok yarayacak gelecekteki kalecisi Ufuk’a karşılık verdi, cebinden de sadece 1 milyon euro çıktı. İşte Zenginlik budur. Zaten olay sadece para değil böyle akıllı hamlelerle akıllı transferler yapmaktır. Tabata kesinlikle kötü oyuncu değil fakat Elano parası vermişse BJK burada yöneticilik başarıszılğı vardır. Ayrıca Köybaşına da eşşek yükü para ve gencecik, takımda kalsa işe yarayacak oynamış ve oynayacak bir oyuncuyu verdi ki BJK ben yine de mantıklı bir hareket olarak görüyorum Köybaşı transferini o adam iyi adam. Satıp sonra aynı paraya kiralanan Kaş’tan bahsetmiyorum bile. BJK oldukça başarısız bu işlerde bunu kabul etmek lazım. Galatasaray ise elindeki işine yaramayan ve kadroda gereksiz bir kalabalık olan futbolcularını gönderek hem az para harcıyor hem çok iyi adam alıyor hem de gönderdiği oyuncular gittikleri takımlarda çok daha fazla futbol oynama şansı yakalıyorlar kimseye haksızlık olmuyor yani zaten gitmek istemeyen adam da gönderilmiyor bu takımdan Sercan’a karşılık Nonda önerildi ve Nonda istemedi transfer olmadı.

Yorumlar kapatıldı.